Vše při starém! Muradov zase opustil Bagárovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vše při starém! Muradov zase opustil Bagárovou

Monika Bagárová strávila Valentýna jen se svým tatínkem a dcerou. Muradov ale poslal alespoň květinu.
Monika Bagárová strávila Valentýna jen se svým tatínkem a dcerou. Muradov ale poslal alespoň květinu. (archiv Blesku)

Ohlásili návrat, přesto to vypadá, že se navrátili leda do starých kolejí. Svátek zamilovaných totiž Makhmud Muradov (32) a Monika Bagárová (27) slavili odděleně. Slepí tímto způsobem veškeré trhliny ve vztahu?

Ke konci minulého roku oznámila zpěvačka Monika Bagárová to, co už většina očekávala. Přiznala rozchod s Makhmudem a zdálo se, že je to definitivní. Naděje ovšem umírá poslední, a tak netrvalo dlouho a vztah byl obnoven. Paradoxně se totiž po rozchodu začal Makhmud čím dál častěji objevovat v příspěvcích Moniky Bagárové a doma evidentně trávil více času, než tomu bylo doposud, a tak zřejmě nebylo o čem přemýšlet. Právě absence tatínka, který byl z pracovních důvodů neustále na cestách, byla hlavní příčinou rozchodu.

Nyní se ovšem situace změnila. „Ano, jsme spolu,“ přiznala Blesku zpěvačka. Od tohoto okamžiku ovšem opět zavládlo ticho po pěšině. Makhmud opět odcestoval do Uzbekistánu, kde rozdává radost v tamních sirotčincích. Monika tak zažívá nepříjemné déjà vu a s dcerou Ruminkou je často sama. Na Valentýna ji mohl Makhmudovu nepřítomnost zpříjemnit leda pugét bílých růží, který ji Mach poslal. Přesto se Monika nezapomněla růžemi pochlubit na sociálních sítích, a tak to vypadá, že ačkoli je Mach tisíce kilometrů pryč, jejich láska nezná hranice!

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 2. 2022 • 00:29

Netušila jsem, že ta co drží na bilbordech plíny je slavná Bagárová.
Když mi to někdo vysvětlil, pustila jsem si ji v nějaké porotě Super zpěvák ( nebo co to bylo ) a koukám, sedí tam s ní další podobná "esa" , že ona blbostí fakt nevybočovala. U Habery, který není až tak tupý jsem si řekla, bože, co on za prachy je ochotný skousnout.
Bagárová ví, kde je jí skvěle! Muslimský Uzbekistán by jí na holý pupík nekoukal! Dřepěla by s babkami a ženami na dvorku a čekala až se drahý vrátí z města

amej
17. 2. 2022 • 16:45

Jsou to šašci. Stejně to skončí tak, že půjdou od sebe. A další šašci jsou Slováček s Patrasovou. Já nevím, že člověk, který byl celý život uctívaný bohém se prostě musí na stará kolena vždy znemožnit a zesměšnit

miroslava13
17. 2. 2022 • 14:19

další lži a kecy------nic vám nevěříme::::

rumovapalice
17. 2. 2022 • 12:31

ona by měla jít také do Uzbekistánu, tam by jí stará paní Muradová vysvětlila (ručně) kde je její místo,

pravlast
16. 2. 2022 • 15:59

To bude další de*mentní Blesko-novela jako byli Slováčkovi? No tak se oba snažte a toho tatíka Bagára můžete více zapojit do děje,určitě bude mít vliv na qalitu.PS:Očekáváme vnoučka a líbí se nám jméno Rumia,jak zní mužský ekvivalent? Rumin­,Rumou­š,Ru­mík,Ru­mín-tuzemín,Rumáč???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.