Životní zvrat u Žilkové (60): DEPRESE V PLNÉ PALBĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Životní zvrat u Žilkové (60): DEPRESE V PLNÉ PALBĚ!

Veronika Žilková přiznala své trápení.
Veronika Žilková přiznala své trápení. (Instagram, archiv)

Herečka Veronika Žilková (60) došla k dalšímu životnímu milníku a nutno dodat, že z něj není zcela nadšená. Své trápení se rozhodla veřejně přiznat fanouškům na sociálních sítích, kde se dočkala několika zajímavých reakcí!

„Mám depku. Ten život tak frčí,“ povzdychla si herečka pod fotkou pořadového čísla, s nímž si šla vyřídit důchod. A tak u herečky zřejmě nastala nová životní etapa, třebaže by to na první pohled málokdo řekl. Veronika Žilková oslavila minulý rok šedesáté narozeniny, a je tak důkazem, že věk je skutečně jen číslo. A pokud svým příspěvkem chtěla trochu upustit páru a možná získat trochu podpory od sledujících, tento plán se zadařil.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...

„Veroniko, důchod je přeci druhá puberta ženy, hlavu vzhůru! Konečně peníze od státu, levnější doprava a mimochodem, figura a celá Verča je moc moc top!“ snažila se povzbudit svou oblíbenou herečku jedna z fanynek. „Ale vy budete vitální a akční důchodkyně, ještě po mnoho a mnoho letech,“ přidala se další, jak informoval Blesk. Třešničkou na dortu byl komentář herce a komika Lukáše Pavláska, jenž příspěvek okomentoval s humorem sobě vlastním: „Naštěstí máš číslo 423, takže si ještě chvíli počkáš...“ uklidňoval komik herečku, která ani v šedesáti neztrácí elán a naopak motivuje fanoušky k tomu, aby se více hýbali a žili zdravě!

Veronika Žilková slavila 60: Dostala knihu a dvě děti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.