Hvězda Ordinace Rychlý: BRUTÁLNÍ ÚTOK MAFIE PŘEŽIJE?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ordinace Rychlý: BRUTÁLNÍ ÚTOK MAFIE PŘEŽIJE?!

Petr Rychlý v Ordinaci v růžové zahradě 2
Petr Rychlý v Ordinaci v růžové zahradě 2 (TV Nova)

Šok! Gynekolog Čestmír Mázl ze seriálové Ordinace se dnes na televizní obrazovce vydá na misi s Lékaři bez hranic a tam tragicky zemře. Střelí ho mexická mafie! Tak by měl skončit Petr Rychlý (56) po 17 letech v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Jak se ale Aha! dozvědělo, bude to možná jinak...

Zpráva o Mázlově smrti dramaticky uzavře první čistě internetovou sezonu seriálu, jenž se loni přesunul z vysílání TV Nova na její web Voyo.

Mexická mafie

„Na kolonu, ve které váš manžel cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu. Váš manžel byl bohužel mezi postřelenými. Umřel na místě s pěti dalšími lidmi,“ dozví se Čestmírova manželka Alena (Michaela Badinková) a rozpláče se. Ostatní členové rodiny Mázlových a přátelé tomu vůbec nemohou uvěřit. Čestmír, který odjel na lékařskou misi do Mexika, je mrtvý po brutálním útoku mafie? A co se bude dít dál?

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt

Video se připravuje ...

Herec mlží

Podle zjištění Aha! ale samotná smrt nebude v seriálu vidět, takže je zde prostor, aby Mázl vstal mrtvých, anebo se vysvětlilo nedorozumění. „Nikdo není nesmrtelný, ani Čestmír Mázl!“ tvrdí jeho představitel. „Možná ho spousta diváků bere jako nesmrtelného, a to mě moc těší. Jen čas ukáže, jestli seriálový život Čestmíra Mázla skutečně takový je...“ říká sám Rychlý. „V Ordinaci hraju od jejích úplných začátků. S Mázlem jsem zažil snad všechno, co se seriálovou postavou zažít lze. Záchranu spousty životů a bohužel i jejich ztráty,“ naznačuje herec. Ovšem jeho manažer to vidí jinak...

Tereza nemůže z Pakistánu domů. Čína má covid tábory. A Rychlý končí!

Video se připravuje ...

Hercův manažer: Nekončí!

Deník Aha! ovšem kontaktoval manažera Petra Rychlého a ten zcela rázně tvrdí: „Petr v Ordinaci rozhodně nekončí!“ Tak jak to tedy bude? Hned příští čtvrtek, tedy 3. února, Voyo zahajuje další sezonu s novými příběhy, starými známými i úplně novými hrdiny a také s jedním velkým, velmi žádaným návratem! Kdopak to asi bude?



Přečtěte si
defakto
27. 1. 2022 • 10:33

... už se nedá spolehnout ani na mexickou mafii !

zuzakirsch
27. 1. 2022 • 09:40

Ten se svýho "oslíku, otřes se" nepustí. A ještě tam nacpe svýho "talentovanýho" synka a časem vnuka.

begonie
27. 1. 2022 • 09:00

Jardo před několika měsíci přestali Ordinaci vysílat normálně na Nově a kdo to chce sledovat, tak musí cvakat - koukat může jedině na placeném kanálu Voyo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.