Maroš Kramár ze Slunečné: Co mu vadí na svatbách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Maroš Kramár ze Slunečné: Co mu vadí na svatbách

A je po svatbě.
A je po svatbě. (Foto FTV Prima)

A byla svatba! Vlastně nebyla... Maroš Kramár (62) nakonec Markétě Hrubešové (49) v primáckém seriálu Slunečná »ano« neřekl, jelikož vše zhatila oddávající starostka v podání Dany Batulkové (63), jež si nahrála nevěstiny plány a pustila to při obřadu. A jak to mají se sňatky seriáloví snoubenci?

Hrubešová coby zlatokopka Diana si natáčení ve svatebních šatech užívala. „Každá holčička chce být někdy princeznou,“ svěřila se herečka.

Odnesla si kytici

„Je zvláštní, i když všichni kolem vás vědí, že je to jen jako, prostě filmová scéna, a že na sobě máte prostě jenom trochu jiný kostým, tak se k vám stejně chovají malinko jinak. Jako k nevěstě,“ zavzpomínala Markéta na natáčení nevydařené veselky. „Dámy malinko vzdychnou a řeknou něco o šatech nebo zavzpomínají na svou svatbu. A pánové zase mají respekt,“ popsala své pocity rozvedená herečka, která si po natáčení dokonce odnesla svatební kytici. Že by se s blížící se padesátkou, která ji čeká v březnu, chtěla znovu vdát?

Na psí knížku

To její seriálový ženich se podruhé do chomoutu rozhodně nežene. „Svatby jsou takové, nevím... Raději bych žil nadivoko, na psí knížku. Protože pak se musíte u toho rozvodu zpovídat, proč se chcete rozvést,“ přiznává rozvedený Kramár. Prozradil dokonce, jak by to zařídil on. „Já bych tu svatbu udělal jako společnost s ručením omezeným. Třeba na deset let – a pak buď prodloužit, nebo můžou jít od sebe a nemusí nikomu nic nevysvětlovat,“ svěřil se s nápadem seriálový John Linhart.

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! 

Video se připravuje ...

(Ne) uvěřitelná potvora

Hrubešová hrála ve Slunečné pěknou potvoru, ale diváci ji neodsoudili. „Musím poděkovat fanouškům, kteří mi píšou krásné věci, moc je ta postava bavila. Dokonce jsem dostala jednu zprávu, kde bylo – vy tu sviňu hrajete tak dobře, že bych vám to uvěřil!“ prozradila herečka se smíchem.

Zasnoubená ještě před rozvodem

Markéta Hrubešová byla provdaná za fotografa Davida Krause (53). Brali se až dva roky po narození jejich dcery Christel Lilly (dnes 16), své »ano« si řekli na zámku Loučeň v magickém datu 20. 7. 2007. Po bezmála deseti letech se rozvedli a jejím partnerem se stal pivovarník Petr Sysel. Zasnoubili se dřív, než herečka stihla podepsat rozvodové papíry.

Markéta Hrubešová: Nestěžuju si, jsem zdravá a mám dvě ruce, které mohou pracovat

Video se připravuje ...

20 let manželství odpískali za 20 minut

Maroš Kramár byl 20 let ženatý s právničkou Natašou Nikitinovou (53), s níž má tři děti – Tamaru (21), Timura (19) a Marka (13). Během vztahu zvládli Maroš a Nataša ustát několik manželských krizí, ale po té poslední se ocitli před soudem – a během 20 minut bylo po jejich svazku. Moderátor Zázraků přírody, který vždy platil za velkého svůdníka, si znovunabytou svobodu vychutnává plnými doušky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.