Drbárna z ULICE: Manipulace kvůli penězům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drbárna z ULICE: Manipulace kvůli penězům

Pumrová v akci!
Pumrová v akci! (TV Nova)

Stará Pumrová se rozhodla, že vyzkouší na Masného všechny své ženské zbraně k tomu, aby dostala pro sebe a Gábinu jeho barák, který má Masný v plánu prodat. Zkrátka je rozhodnutá, že se nezastaví před ničím, aby svého bývalého manžela zmanipulovala a budoucímu prodeji zabránila. 

Celá tahle bláznivá událost celkem neplánovaně pomohla i Gábině, která v Coolně potkala policistu Jirku a následně spolu strávili noc. Co se ovšem dělo za zavřenými dveřmi?  Evžen se vrátil z Austrálie a při návštěvě u Blanky ji zasypával jednou vtipnou historkou z výletu za druhou.

Ovšem Luděk ukázal svou žárlivou povahu a Evžena vypakoval se vším všudy z jejich bytu. A co takový Lumír? Doteď zaháněl všechny své problémy alkoholem, s tím by ale mohl být konec, protože nejen, že přišel o svého alkoparťáka Hložánka, ale i jeho syn Lexík na něj měl trochu nečekanou prosbu.

Drbárna z ULICE: Manipulace kvůli penězům

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.