Pohřeb Chrastiny (†81) z Olympiku: Dceru odvezli do špitálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb Chrastiny (†81) z Olympiku: Dceru odvezli do špitálu

Pohřeb Pavla Chrastiny
Pohřeb Pavla Chrastiny (P. Machan, M. Pátek, M. Pekárek,)

Ozvala se až z daleké Ameriky! Dcera zesnulého muzikanta skupiny Olympic Pavel Chrastiny (†81) upřesnila, jak ji zasáhla smrt tatínka a proč ve skutečnosti nemohla na smuteční rozloučení. „Měla jsem těžký průběh covidu,“ napsala deníku Aha! Zuzana Chrastinová.

Jediné dítě slavného kytaristy a jednoho ze zakládajících členů kapely Olympic na pohřbu před týdnem nebylo. Dcera nemohla přiletět, protože v době, kdy se konalo poslední rozloučení, ležela kvůli covidu v nemocnici. „Po dvou týdnech jsem byla v USA hospitalizovaná a nemohla cestovat. Strašně nešťastnou souhrou osudu jsem tátu zmeškala, nic mi ho už nevráti,“ smutní Zuzana za oceánem.

Janda na pohřbu Chrastiny z Olympiku: Smrt kamarádů neberu tragicky, už s tím musím počítat

Video se připravuje ...

„Čekám teprve na výsledky postcovidových testů, procházím naše společné fotografie a je mi smutno,“ popsala, jak vypadá její vstup do nového roku. O svých problémech neřekla ani lídrovi Olympiku Petru Jandovi (79), ani tátově druhé ženě bývalé televizní hlasatelce Evě Dudkové (77), která sama zápasí s vážnými zdravotními potížemi po operaci by-passu. S otcem byla Zuzana ve spojení hlavně díky mailům, ale ty dokázal posílat a přijímat jen právě zesnulý Pavel.

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.