VIP Prostřeno: Zpěvačka Debbi se rozčílila na moderátorku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

VIP Prostřeno: Zpěvačka Debbi se rozčílila na moderátorku!

Tento týden bude Prostřeno velice zajímavé
Tento týden bude Prostřeno velice zajímavé (FTV Prima)

Oblíbený kulinářský pořad bude v příštím týdnu přímo hvězdný. Ve VIP týdnu Prostřeno u jednoho stolu zasednou modelky, moderátorka a zpěvačka.

Jak se umí postavit k plotně, nám ukážou Andrea Kalousová (25) a Andrea Bezděková (26), modelka a moderátorka Monika Leová (30), její kolegyně Andrea Antony (31) a zpěvačka Debbi (28). Hned v pondělí pozve hosty do své kuchyně Monika, která se manželem Martinem (36) a dcerkou Miou (9 měsíců) přestěhovala do rodinného domku ve východních Čechách ke své babičce.

Pondělní Prostřeno!: Mléko (nejen) mateřské

Video se připravuje ...

Body dolů

Misska plná optimismu, s nezaměnitelným smyslem pro humor a s česko-vietnamskými kořeny, je poměrně novopečenou maminkou, a tak se bude probírat i kojení. A že se toho ani Monika, ani její hosté nebojí. U pondělního stolu se bude hovořit také o věku. Kdo je u stolu nejstarší? A kdo špatný odhad bude promítat do hodnocení? Zpěvačky Debbi se totiž dotkne, že jí je moderátorkou Antony odhadován věk daleko vyšší… „To já jí stáhnu z jejích bodíků, až mě bude hostit. Pět bodů dolů za každý rok, co mi přidala,“ má jasno dotčená pěnice.

Bezděková po rozchodu s Lamborou: Poprvé na veřejnosti! Jen těžko hledala slova

Video se připravuje ...

Asijská fúze

Leová ráda připravuje těstoviny. Podávat bude ale »asijskou fúzi«. Mango salát, polévku z čočky a kari, maso na karamelu a dva druhy domácí zmrzliny – jedna kokosová a sorbet k tomu. Bude někdo nad její kuchyní ohrnovat nos?



Přečtěte si
aveneta
11. 1. 2022 • 19:05

Když tzv. vaří "celebrity" je to zcela o něčem jiném

hillaarkaa
11. 1. 2022 • 14:00

tenhle pořad je dávno OUT,a Debbi dělá asi čest svému pseudonymu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.