Žídková: Končím! Zavřela se v šatně a plakala a plakala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Žídková: Končím! Zavřela se v šatně a plakala a plakala

Monika Žídková
Monika Žídková (Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Hvězda taneční show StarDance Monika Žídková (30) tonula celý včerejšek v potocích slz! Za dlouhé týdny tvrdých tréninků si oblíbila tanečního partnera Jana Halíře (29) natolik, že jeho autonehodu, kterou zavinil smrt jiného řidiče a kvůli které sám s těžkým zraněním leží v nemocnici, bere za svou osobní tragédii.

Hvězda taneční show StarDance Monika Žídková (30) tonula celý včerejšek v potocích slz! Za dlouhé týdny tvrdých tréninků si oblíbila tanečního partnera Jana Halíře (29) natolik, že jeho autonehodu, kterou zavinil smrt jiného řidiče a kvůli které sám s těžkým zraněním leží v nemocnici, bere za svou osobní tragédii. Na včerejší odpolední generálce se zavřela v šatně a odmítla komunikovat s okolím. A navíc dostala pugét černých růží.

Celý včerejšek nikdo ze štábu soutěže netušil, jak zdrcenou Žídkovou utišit. Jisté bylo jen jedno: Žídková ze soutěže odstoupila. Pravidla to sice umožňují, aby pokračovala s jiným profesionálním tanečníkem, ale vystresovaná bývalá Miss Europe 2005 na takovou variantu ani nepomyslela.

„Končím,“ špitla pouze, když se jí včera produkce StarDance zeptala na její rozhodnutí.
Nejen ona ale nesla zranění kolegy a kamaráda špatně. Generálku přímého přenosu ve studiu na pražském Výstavišti provázel totální chaos a tanečnice se zarudlýma očima jen tiše posmrkávaly.

„To je pravda. Není se co divit, je to opravdu moc smutná záležitost. Není nám do smíchu,“ přiznal deníku Aha! soutěžící Aleš Valenta.

Halíř nyní leží v olomoucké nemocnici s mnohačetnými zlomeninami, pohmožděninami a otřesem mozku. Policie nyní čeká, až jí lékaři sdělí, že je již schopen výslechu. A bude mít co vysvětlovat!

K úterní nehodě Halíře došlo za podivných okolností. Podle našich informací totiž narazil Halíř se svým vozem Hyundai čelně do protijedoucího vozidla, které jelo po čtyřproudé silnici z Bělotína do Hranic na Moravě v pravém jízdním pruhu. Pokud policie neprokáže, že za nehodou byly Halířovy zdravotní problémy, hrozí mu za těžké ublížení na zdraví z nedbalosti s následkem smrti až dva roky vězení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.