Plekanec rozdává dárky! Šafářová je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Plekanec rozdává dárky! Šafářová je těhotná!

Malá Leontýnka Plekancová roste jako z vody a brzy se dočká brášky neb sestřičky!
Malá Leontýnka Plekancová roste jako z vody a brzy se dočká brášky neb sestřičky! (Instagram)

Tomu se říká načasování! Počkali si na půlnoc... a pak publikovali společnou fotografii pod stromkem, na které jsou sice tři osoby, ale je vidno, že se brzy rozrostou o dalšího člena! Lucie Šafářová (34) se pochlubila bříškem!

„Teď máme tři děti, je nás celkem pět, a je nás plný dům. Večer jsme s Tomášem rádi, když všechny děti usnou a my máme chvíli čas pro sebe. Hodně dětí, hodně radosti, ale i starostí. A zatím nám to takhle stačí. Leontýnka je ještě malinká, takže v nejbližší době neplánujeme další přírůstek,“ říkala Šafi ještě v červenci iDnes.cz a ejhle... Všechno je jinak!

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

„Přeji vám všem Šťastné a Veselé Vánoce! U nás ty příští budou zase o něco bláznivější,“ vzkázal Tomáš Plekanec (39) na Instagramu 24. prosince těsně po půlnoci. Že se do rodiny narodí další miminko potvrdila i Lucie Šafářová. Ta si pod fotku vzdouvajícího bříška připsala: „Krásné Vánoce a svátky vám všem! Ať jsou klidné, plné pohody a splněných přání. My máme jeden malý dáreček na cestě a moc se na něj všichni v příštím roce těšíme.“

Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou čekají druhé dítě

Jestli bude mít dvouletá Leontýnka a kluci Plekance z prvního manželství s Lucií Vondráčkovou (41) brášku nebo sestřičku hvězdný pár zatím tají. V každém případě u u rodičů Šafářové v Brně, kde bude Lucie s Tomášem trávit letošní svátky, bude veselo!

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
25. 12. 2021 • 20:24

kristinn
---------
vieš čo ?!
Srovnej si to v hlavě , blbko!
Tady brouzdáš v bulváru!!!

Ale máš pravdu v tom, že půl Vaší republiky ( minimálně půl !) by mala vediet z čeho a ako žijú osamotené babky , či dedulové vo Vašich slovenských opuštěných osadách a na kopaniciach, keď ich príbuzní jsou v Čechách.

Jinak - já jsem šla do bulváru číst o Plekanci, ex hráči NHL a dobré tenistce.
A Ty tady neplýtvej časem a mazej domů Vašim potřebným rozdávat polívku !

-bello-
25. 12. 2021 • 20:21

kristinn
---------
vieš čo ?!
Srovnej si to v hlavě , blbko!
Tady brouzdáš v bulváru.

Ale máš pravdu v tom, že půl Vaší republiky ( minimálně půl !) by mala vediet z čeho a ako žijú osamotené babky , či dedulové vo Vašich slovenských opuštěných osadách a na kopaniciach, keď ich príbuzní jsou v Čechách.

Jinak - já jsem šla do bulváru číst o Plekanci, ex hráči NHL a dobré tenistce.
A tady neplýtvej časem a mazej domů Vašim potřebným rozdávat polívku !

lekno
25. 12. 2021 • 15:25

To je ale zase nadpis ! Dárek si snad nachystali oba dva, ne ? Nebo stačí na udělání miminka chlap a žena s tím nic nemá společné ? Málokdy člověk vidí SKUTEČNĚ zamilovaný pár, šťastnou rodinku. Když z jejich tváří jde to jemné štěstí, co svět oživuje a dělá lidským. Často se berou dvojice, co jenom hrají divadlo. Většinou je 1 osoba z páru otrok a ta 2 osoba otrokář.. Otrok si obvykle neuvědomuje, v jaké pozici se nachází a dlouho trvá, nebo mu ani do konce života nedojde realita - že jenom on slouží jako baterie : zdroj energie + dalších výhod pro toho druhého. Obchodní vztahy, praktické dúvody - jsou běžné. LŠ s Plekym se ale mají opravdu rádi, což je dnes vzácný jev. Lidská závist roste rychle, proto ať se opatrují a chrání svou rodinnou pohodu..

lekno
25. 12. 2021 • 15:20

borka30 : V bulváru tenhle sympatický pár každý den není, nepotřebuje být soustavně středem pozornosti. Nikdo vás nenutí věnovat váš čas čtením o nich..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.