Sexistický skandál Ebena ve StarDance: Svědectví vlivné ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexistický skandál Ebena ve StarDance: Svědectví vlivné ženy

Marek Eben schytal za své hlášky pořádnou čočku!
Marek Eben schytal za své hlášky pořádnou čočku! (Foto Blesk - Tonda Tran)

Jeden z nejoblíbenějších moderátorů současnosti, Marek Eben (61), aktuálně čelí zlým pomluvám. Některým dámám totiž přišly jeho poznámky sexistické. Nyní se vyjádřila i producentka StarDance Lucie Kapounová a celá kauza nabrala na nevídaných obrátkách!

Marek Eben si sem tam neodpustí poznámku pro odlehčení. Ne vždycky jsou ale pochopeny a u některých žen nejsou vítány. „Je sexistický, což znamená, že z těch žen dělá objekty na čumendu,“ obul se do Ebena podle zjištění Blesku filmový kritik Kamil Fila (39). Není to ale odvážné nařčení? 

Kramol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer

Video se připravuje ...

Je sice pravda, že v roce 2016 přivedl svým výrokem do rozpaků Miluši Bittnerovou (41), když řekl: „Miluška pochází z Hořic a je stejně jako podkrkonošská krajina svěží a zvlněná.“ O tom, jestli v tu chvíli narážel na její bujné vnady by se dalo ale pochybovat. 

S úspěchem se nesetkala ani poklona, kterou vysekl tanečnici Natálii Otáhalové (19). Tu uvedl slovy: „Natááálie Otáááhalová,“ kladl důraz na délkou samohlásek a dodal, že jej potěšilo, že tak i vypadá: „Ona je celá taková natažená. Kdyby se to srazilo, byla by to Božena Buchtová, nebo něco takovýho,“ řekl pobaveně. Natálie Otáhalová patrně doteď nepochopila, že šlo o kompliment na její výšku. 

A jak se k na nařčení ze sexuálních poznámek staví producentka StarDance Lucie Kapounová? „Prosím, nerezignujme na humor. Marek Eben patří k těm nejgalantnějším mužům, které znám. Je to člověk chytrý, uctivý a k tomu všemu s úžasným smyslem pro humor. Jestli Marek něco nemá, tak jsou to sexistické narážky. A mrzí mě, že to tak někdo vnímá,“ sdělila v rozhovoru pro iDnes. 

Mirai s covidem dotančil, co bude se Stardance?A Krampol opět v nemocnici!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
karprox
14. 12. 2021 • 13:01

Samozřejmě každému se stane, že tak či onak mírně ujede, a zvláště tehdy pokud jde o někoho tak frekventovaného jako je Marek, je takových příležitostí víc než dost. Těch nul, které jsme nuceni téměř všude poslouchat je naprostá převaha a jejich slovník, opravdu nechci při této příležitosti urážet tak krásné tvořivé povolání jako je dlaždič. Celkový pokles úrovně u všech tak či onak veřejně vystupujících osob je strašlivý. Naopak Marek zvláště z pohledu na jeho manželství má podle mne přímo svatozář. Pro ty osoby snažící se zviditelnit nemám jediné slušné slovo. Pokud by si opravdu přály seznámit se se jmény, kterými bych je nejradši nazval, pro tento případ existují slovníky nadávek a sprostých slov. Přesně tam si o sobě mohou počíst a seznámit se s tím co si o nich myslím.

konas3
9. 12. 2021 • 09:59

V žádném případě bych to nedramatizoval. Fakt je ten, že všichni stárneme, a Markovy hlášky už nejsou tak precizně vypointované jako kdysi. Občas v tom trochu plave a ve zmatku řekne něco, co by v klidu z pusy nevypustil. Asi není každý Werich, Horníček nebo Šmoldas.

aveneta
8. 12. 2021 • 09:28

AHel - souhlasím s Vámi, Eben je schopný moderátor mám ráda jeho styl humoru vážím si ho i jako člověka který neopustil svojí invalidní ženu. Ve Star Dance jsou s Terezou perfektní pár

AHel
7. 12. 2021 • 23:33

Marka Ebena považuji za velmi příjemného, vzdělaného, galantního a inteligentního muže, jen primitiv může napsat, že je sexistický, to je uhozené...poslední StarDance byl luxusní, v jeho podání humorný, on je u toho tak přirozený, přátelský....moc jsem se pobavila, roztomilý byl i závěr, no a co, něco trochu zapomněli...jen idiot, který není sám ze sebou vyrovnaný, tudíž je porouchaný může mít něco proti tak vyrovnanému člověku. Bravo pane Ebene!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.