Soutěžící ze StarDance: Tajemství společného rituálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soutěžící ze StarDance: Tajemství společného rituálu!

Soutěžící v letošní StarDance
Soutěžící v letošní StarDance (ČT)

Herci, zpěváci, hudebníci bývají pověrčiví. Řada z nich má nejrůznější talismany, které nosí po kapsách nebo schovávají v šatně, či dodržují rituály. Věří totiž, že bez nich by neměli úspěch. Taneční show StarDance se rituály jen hemží, letošní řada má i jeden společný.

Nechtěli ho prozradit, snažili se mlžit. „Je to docela intimní záležitost,“ usmívá se záhadně krasobruslař Tomáš Verner. „Máme takovou krásnou chvíli všichni dohromady, je to hodně emotivní,“ přidal se k němu tanečník Marek Dědík. „Je to přirozený, vychází to z nás a všichni to máme rádi,“ dodal. Nakonec se rozhodli tajemství přiblížit. Ukázalo se, že nevelké zákulisí v pavilonu na pražském Výstavišti v Holešovicích má i speciálně pojmenovaná některá místa!

Ebenovo náměstíčko

„Odehrává se to na náměstíčku Marka Ebena, který je velký asi metr na metr,“ popisuje Jan Cina. Na úzké chodbičce se všichni účinkující sejdou půl hodiny před začátkem přímého přenosu, přesně v 19.40. „Všichni se chytneme za ruce a Martina Viktorie Kopecká řekne ne modlitbu, ale několik hezkých slov, který nás na chvíli vytrhnou ze šumu showbyznysu. A potom si pošleme dobrou energii stisknutím levé ruky,“ líčí tajemný rituál krasobruslař Verner.

Mirai s covidem dotančil, co bude se Stardance?A Krampol opět v nemocnici!

Video se připravuje ...

Nevymyslela ho ovšem farářka, jak by se mohlo zdát! „Může za to ale Jan Cina,“ prozradila. Nikdo neví, kdy v soutěži skončí, rituál jim dodává sílu. „Imunizuje nás před stresem, kterým je pro nás vyřazování,“ zakončuje Verner.

Další rituály... 

  • K nepsaným rituálům patří dort, se kterým se před prvním přímým přenosem objeví v zákulisí Tereza Kostková. Věnuje soutěžícím na povzbuzenou. Druhý z moderátorské dvojice, Marek Eben, každou sobotu přinese víno, všichni si připijí na úspěch.
  • Herečka Marika Šoposká zapalovala aromalampy a olejíčky, vůně jí dodávaly sílu.

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video se připravuje ...

  • Tanečník Jan Onder nosil zákulisí plyšovou kočičku, nosila mu prý štěstí. Dostal ji od malé fanynky. Plyšáka si na přenosy nosil i zpěvák a znamenitý tanečník Matěj Ruppert.
  • Modelka a Miss World Taťána Gregor Kuchařová se pro změnu modlila. Zjevně to fungovalo, dotančila do finále.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (5. 12. 2021)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.