Princezna z Řachandy Pfauserová: ROZCHOD PŮL ROKU PO SVATBĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Princezna z Řachandy Pfauserová: ROZCHOD PŮL ROKU PO SVATBĚ

Denisa coby rozmazlená Markétka v Řachandě.
Denisa coby rozmazlená Markétka v Řachandě. (Foto Instagram.com, ara)

Během pár měsíců se stihla vdát i rozejít! Po půl roce od červnové svatby ohlásila Denisa Pfauserová (32) krach manželství se strojním inženýrem Honzou, kterému přezdívala Medvídek.

Princezna Markéta z pohádky Řachanda o odloučení s manželem informovala na sociálních sítích, když jí fanoušci zahltili dotazy, proč už nedává vtipné fotky či videa s Honzou. Každý zvlášť „Vaše množící se dotazy na pana Medvídka se už nedají snést, a i já musím zaplatit daň za veřejný život a přestat před tím zavírat oči,“ začala Denisa svou zpověď.

Jitka Boho po rozchodu s režisérem: Chci už chlapa na celý život!

Video se připravuje ...

„Bavila vás videa, kde mi dělal snídaně, blbli jsme a smáli se spolu. I já to měla ráda. Nicméně jsme měli život i mimo Instagram, a ten jsme se před časem rozhodli žít každý zvlášť,“ vysvětlila Pfauserová s tím, že důvod rozchodu si po třech letech vztahu nechává pro sebe. Vše je pro ni prý ještě velmi citlivé a bolestivé.

Zakletá veselka?

Během svatby s Honzou měla Denisa za družičku Andreu Bezděkou (27), kterou doprovodila hvězda Slunečné Marek Lambora (26). Modelka dokonce chytla nevěstinu květinu, ale svatba s hercem se konat nebude. Pár minulý týden přiznal rozchod a teď i hlavní aktéři celého slavnostního dne.

Misska Pavelková dva roky bez manžela: Vyhrála boj o syna, ale rozvod stále není u konce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.