Čtyři roky ve strachu? Miro Žbirka se bál o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čtyři roky ve strachu? ZLÉ TUŠENÍ MEKYHO ŽBIRKY

Miroslav a Kateřina Žbirkovi spolu strávili více než třicet let.
Miroslav a Kateřina Žbirkovi spolu strávili více než třicet let. (archiv Blesku)

Světem České a Slovenské popové scény doslova otřásla zpráva o úmrtí Miro Žbirky. Ten podlehl v pouhých 69 letech zápalu plic. Zápaly plic se mu přitom nejspíš vracely už od roku 2017, kdy poprvé zkolaboval v Londýně. 

Už před čytřmi lety přiznal, že se bojí o život a vracel se tehdy domů soukromým letadlem. Že jde o závažné onemocnění se mu týž rok potvrdilo ještě jednou - na zápal plic mu totiž zemřela maminka. 

Zemřel hudebník Miro Žbirka

Video se připravuje ...

Od té doby se onemocnění ozývalo. Podle vyjádření Blesku kvůli němu patrně rušil i koncert. Manželka Mekyho, Kateřina Žbirková, novinářům přiznala, že se Meky potýká s respiračním onemocněním, jak je ale situace vážná nesdělila. „Manžel má zánět horních cest dýchacích a preventivně mu byla nasazena antibiotika, jenže s těmi nesmí na slunce. Moc ho mrzí, že nemůže vystoupit, ale zakázal to lékař,“ vyjádřila se Blesku. 

Optimismus Meky netratil ani při své poslední hospitalizaci v nemocnici, kdy svým fanouškům prostřednictvím sociálních sítí vzkázal:  „Přátelé, dostihl mě nějaký zákeřný bacil a skončil jsem na infúzích. Posílejte energii, budu ji potřebovat.“ Následně ale fanoušky uklidnil fotografií, kde se v den svých narozenin kurýruje již v domácím prostředí. Přestože měl Meky okolo sebe spousty léků, vypadalo to, že vše spěje k uzdravení. 

O dva týdny později přišla rána, která rozpárala srdce oběma národům. »Správy o mojej smrti sú PRAVDIVÉ” to by řekl Meky, kdyby žil 🖤MIRO ŽBIRKA🖤21.10.1952- 10.11.2021,« napsala na Instagram Mekyho milovaná žena Katka. 

Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.