Abbasová zaskočila: Kocáb znovu ve hře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Abbasová zaskočila: Kocáb znovu ve hře!

Kocáb o rozchodu s Abbasovou: Pořád to bolí! Spojuje nás už jen syn
Kocáb o rozchodu s Abbasovou: Pořád to bolí! Spojuje nás už jen syn (archiv Blesku)

Lejla Abbasová (41) to má ale dobře "ošéfované". Když není zbytí, do péče o děti zahrne i bývalého manžela, zpěváka, skladatele a ex ministra Michaela Kocába (67). Ten klidně pohlídá kromě syna Davida, kterého mají ze společného vztahu, i ostatní děti moderátorky. 

To se málokdy vidí! Lejla Abbasová a Michael Kocáb mají skvělý vztah. Přestože Lejla už několik let žije po boku tureckého podnikatele Volkana Kaynaka, s nímž má dceru Iman a dvojčata Tea a Bena, Michael jí rád vypomůže i s hlídáním Iman. 

Čtyřnásobná máma Lejla Abbasová: Děti vozí do školky ve speciálním nákladním kočáru!

Video se připravuje ...

„Moje děti mu říkají táta Michael. Vždycky ho hrozně vítají, když si Davida vyzvedává. A on je má, myslím, rád, vždycky s nimi dovádí," svěřila se Lejla Super.cz. Jinak ale sy péčí o všechny čtyři děti pomáhá nejvíce Volkan a babička. „Na provozu domácnosti se absolutně podílí partner, protože nemáme pro děti zajištěné hlídání. Strašně nám pomáhá moje máma, bez ní by to vlastně nešlo, na druhou stranu ale jezdí od května do konce listopadu na chatu, takže během této doby je její pomoc dost omezená. Naštěstí odjíždí během léta, takže se její absence dá vyvážit cestováním a výlety. Ale jinak naše domácnost opravdu funguje jako namazaný stroj,“ popsala také.

Lejla Abbasová v šoku: Nechutný útok v obchoďáku! Kvůli barvě pleti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
14. 11. 2021 • 12:53

to je od Kocába hezké. já to dělám také tak. ty děti přece nemůžou za naše chyby a rozvody. ty jsou chudinky v tom nevinně.

st.rec
10. 11. 2021 • 21:06

Užitečný os*el,děd-ek a dárce spermatu ať platí a maká a rasisticky ciznecké par*ch-an*ty si platí z peněz co vydělá rukama nikoliv pochybnou uměleckou činností.

mbmb
10. 11. 2021 • 19:10

Užitečný osel Kocáb dobře mu tak.Dedecek au pair

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.