Čilé úvahy? Zeman omilostnil těžce nemocného, který je zdráv | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čilé úvahy? Zeman omilostnil těžce nemocného, který je zdráv

Dělá rozumná rozhodnutí?
Dělá rozumná rozhodnutí? (Reprofoto Česká televize)

Díky prezidentské abolici skončilo stíhání podnikatele Pavla Podroužka (46) za krácení daní i řízení v opilosti. Miloš Zeman (77) milost udělil kvůli mužově špatnému zdraví. Jak ale zjistil web iRozhlas. cz, Podroužek na tom asi tak špatně nebude...

Milost pro Podroužka Zeman podepsal 14. září, v den, kdy prezident nastoupil rekondiční pobyt v Ústřední vojenské nemocnici. Olomoucký podnikatel měl být již 3 roky chronicky nemocný, jenže od roku 2019 se dostal do vedení hned šesti firem. Reportéři serveru se také osobně přesvědčili, že aspoň navenek Podroužka zdraví nijak netrápí.

Mynář ukázal veřejnosti Zemana v nemocnici na videu, podepsal Vondráčkovi dokument

Video se připravuje ...

„Pro mě to bylo obrovské překvapení, dál se k tomu vyjadřovat nebudu,“ sdělil webu Podroužek s tím, že o milosti nevěděl, žádost za něj prý podala jeho matka. Podle Hradu je udělení či neudělení milosti čistě na úvaze prezidenta. Jenže premiér Andrej Babiš (67, ANO), který abolici spolupodepsal, bude chtít tento případ prověřit.

Kecy a poltika 27: Plánovali Mynář s Babišem převzetí moci?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.