Sexy modelka flirtovala s hlídačem a... Její matka zatím UTEKLA Z BASY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy modelka flirtovala s hlídačem a... Její matka zatím UTEKLA Z BASY!

Merlanová má na Instagramu 2,5 milionu fanoušků. A divíte se?
Merlanová má na Instagramu 2,5 milionu fanoušků. A divíte se? (Foto Instagram, Twitter)

Za takhle mazanou akci by se nemusel stydět ani David Copperfield (65)! Jenže zatímco proslulý kouzelník se při svých útěcích spoléhal na důmyslné plány, kolumbijská modelka si vystačila se základní ženskou zbraní – aby měla její matka čas prchnout na svobodu, dívka flirtovala s hlídačem, kterého zaujala svoji krásou!

A kdo že je ona svůdnice? Jistá Aída Victoria Merlanová (21), povoláním instagramová modelka. Ta připravila důmyslný plán v říjnu 2019, kdy byla za korupci a volební podvody na 15 let odsouzena její matka, tehdy senátorka Aidra Rebolledová (40). Jen půl roku po vítězství ve volbách... K akci využily ženštiny pomoc zubaře, k němuž byla Aidra objednána na prohlídku.

Z věznice sice přijela s ostrahou, do ordinace ale mohla vstoupit pouze ona. A tu na řadu přichází dcera Aída, která už předtím schovala do místnosti ve třetím patře budovy lano, po kterém se matka dostala na svobodu! Tam už na ni čekal motorkář, který ji odvezl do bezpečí... Kam se poděla stráž, která měla na odsouzenou dohlížet, ptáte se? Ta mezitím flirtovala s Aídou!

Akci prozradila pózováním v poutech

Zpočátku působivý plán se nakonec nesetkal s úspěchem, úřady političku dopadly v lednu 2020 ve Venezuele. Dopomohla k tomu i Aída, která měsíc po akci pózovala nahá v poutech na obálce prestižního časopisu SoHo, ve kterém celou historku detailně popsala. Jí i zubaři v probíhajícím soudním procesu teď hrozí několik let pobytu za mřížemi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.