Boxer a malíř Rosťa Osička slaví »65«: Kdo mu schvaluje obrazy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Boxer a malíř Rosťa Osička slaví »65«: Obrazy mu schvaluje fenka Cindy!

Oslavenec se svou věrnou psí parťačkou.
Oslavenec se svou věrnou psí parťačkou. (Foto Aha! – Robert Klejch)

Začínal jako boxer a postupně přidával další profese. Rosťa Osička, který právě slaví 65. narozeniny, už více než dvacet let maluje, píše verše a v roce 2015 se zúčastnil i televizní soutěže StarDance.

Nejlépe se cítí v ringu a s paletou v ruce u malířského plátna. „Tam jsem úplně svobodný. Prvním kritikem mých obrazů je Cindy, kterou jsem si vzal z útulku,“ prozradil Aha! oslavenec. „Když se podívá na to, co jsem namaloval a olízne mě, je to v pořádku,“ řekl s úsměvem.

K půlkulatinám si uspořádal křest knížky Čas s podtitulem Nejen o boxu, kde zachytil nejdůležitější momenty svého pestrého života. Jedním z kmotrů byl herec Pavel Nový (73). „Rosťu znám od roku 1986, kdy jsme točili Pěsti ve tmě. Je to strašně hodnej člověk,“ prozradil na kamaráda. Jeho slova potvrzují sloky oslavencovy básně: „Času je jako šafránu, proto musím konat dobré věci hned po ránu!“

Živijó s rodinou a Donutilem: Půlnoc devadesátnice Bohdalové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.