Překvapení na osmdesátinách Filipovské: Dostala lidi svého srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Překvapení na osmdesátinách Filipovské: Dostala lidi svého srdce!

Pavlína dostala obraz od výtvarníka Romana Řeháka. Může být pyšná, protože dílo od něj má doma i představitel Jamese Bonda Pierce Brosnan.
Pavlína dostala obraz od výtvarníka Romana Řeháka. Může být pyšná, protože dílo od něj má doma i představitel Jamese Bonda Pierce Brosnan. (Martin Hykl)

Spousta květin, zpěvu a gratulací. Osmdesátiny Pavlíny Filipovské v Divadle u Hasičů si nenechaly ujít desítky jejích přátel. Jeden dárek ale vehnal zpěvačce slzy do očí. Dostala obraz, na němž jsou lidé jejího života, tatínkem Františkem Filipovským (†86) počínaje.

Výtvarník Roman Řehák tak zahrál na tu správnou citlivou strunu. „Ty blízké lidi si vybrala nevědomky sama Pavlína,“ svěřil Aha! moderátor a autor večera Petr Salava (61). „Zeptal jsem se jí, koho by měla ráda na své oslavě, ale bohužel ho již nemůže pozvat, protože není mezi námi. A ona mi prozradila, kdo jsou lidé jejího srdce,“ dodal Salava.

Řehák je se svými díly velmi úspěšný. Jeho obraz má například Iva Janžurová (80) a holywoodský fešák Pierce Brosnan (68), jeden z představitelů Jamese Bonda, visel také u režiséra Jiřího Menzela (†82). S hudebními gratulacemi přišly legendy Yvetta Simonová, která za měsíc oslaví 93. narozeniny, a Josef Zíma, jehož čekají 90. narozeniny příští rok v květnu. Yvetta se po zlomenině klíčku v kyčli dala skvěle dohromady, Pepíček má problém s žílami na noze. Ale jakmile dosedl na kolečkové křeslo, bylo jeviště jeho. Vypálil směs hitů od Karla Hašlera a zazpíval s Pavlínou i s Yvettou duety.

Pavlína Filipovská dnes slaví 80! Oslava v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...

Popřát písní přišli také Standa Hložek (67), Bohuš Matuš (48), Karel Bláha (73) a další. V hledišti usedl v první řadě exmanžel Pavlíny zpěvák Petr Spálený (77) s manželkou Miluškou Voborníkovou (71) a dcera moderátorka Pavlína Wolfová (49) s dcerou Matildou Bubeníkovou. Nechyběl Pavlínin současný manžel Lubomír Trávníček (73).

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...

Kubišová poslala omluvenku

Mezi pozvanými hosty byla také zpěvačka Marta Kubišová (78). Na poslední chvíli se ale omluvila. „Mám bohužel laryngitidu, letos již potřetí,“ vysvětlila, proč na oslavě bude chybět.



Přečtěte si
stalaning
11. 10. 2021 • 08:07

Tohle dřevo, o kterém se psalo jako o zpívající herečce, neumělo ani hrát ani zpívat. Kdyby nebyla dcerou svého otce, do penze by v sámošce prodávala včerejší rohlíky.

aveneta
9. 10. 2021 • 10:55

Filipovská je na svůj věk opravdu fešanda. Jako zpěvačka tedy nic moc nebyla, ale zřejmě zdědila po svém otci herci dobrý kořínek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.