Masakr u zelináře: Rodinu manželky porubal sekerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Masakr u zelináře: Rodinu manželky porubal sekerou

Jatka v Tišnově
Jatka v Tišnově (pčr)

Dům svého tchána proměnil v krvavá jatka. Nepříčetný muž tam útočil sekerou a těžce zranil pět lidí. Záchranu přivolal malý chlapec, který jako jediný vyvázl s lehčím zraněním.

Drama se odehrálo v pondělí po 19. hodině v centru Tišnova. Zeť se v domě rodičů své manželky, kteří provozovali zelinářství, vrhl na všech šest obyvatel domu a neušetřil ani dvě malé děti.  Krev stříkala na všechny strany a napadení křičeli o pomoc. Tu nakonec přivolal jeden z malých chlapců, kterému se podařilo z domu hrůzy dostat a utéct do nedaleké hospody, odkud přivolali pomoc.

„Pět lidí utrpělo vážná zranění sečného, bodného a řezného charakteru,“ uvedla mluvčí záchranky Michaela Bothová. Policisté na místě agresora zadrželi, zasahovaly tři jednotky záchranářů i vrtulník. Aha! včera mluvilo se zdrceným příbuzným obětí. Ten si útok neumí vysvětlit. „Vím, že ten zeť v létě utrpěl úraz hlavy, se kterým skončil na neschopence. Jestli to ale souvisí, nedokážu říct,“ uvedl bratr jedné z obětí.

Napadení jsou nyní v nemocnici. Pouze chlapec, který přivolal pomoc, byl už propuštěn z nemocnice. Stará se o něj bratr jeho těžce zraněné matky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.