Hnusný útok na Čvančarovou! Proměnu ošklivě odskákala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hnusný útok na Čvančarovou! Proměnu ošklivě odskákala

Na křtu knihy Zázraky jsou logické byla Jitka Čvančarová k nepoznání!
Na křtu knihy Zázraky jsou logické byla Jitka Čvančarová k nepoznání! (CNC_Daniel Černovský)

Herečka Jitka Čvančarová (43) je snem mnoha mužů a inspirací pro spoustu žen. Když dojde na módu, občas šlápne vedle a podstoupí kroky, které jejímu vzhledu zcela nelichotí. Tentokrát ji fanoušci prosí, aby přehodnotila své nedávné rozhodnutí obarvit se na blond.

Herečka s uhrančivýma očima na sebe upozorňuje nejen díky svému hereckému nadání, ale i díky módnímu vkusu. Ten se ovšem mnohdy nesetkává s ohlasy. V létě fanouškům i některým módním kritikům přišla diskutabilní volba modrých šatů na filmovém festivalu v Karlových Varech, nyní nemohou rozdýchat blonďaté lokny. Někteří dokonce herečku přirovnávají k Jennifer Coolidgeové (60) alias Stiflerově mámě z filmové série Prci, prci prcičky.

Rázná Jitka Čvančarová: Už dost o mých šatech!

Video se připravuje ...

To by se ovšem ještě dalo brát jako kompliment. Jiní herečku nešetřili mnohem více! „Vypadá jako odbarvená Romka,“ drsně sepsula herečku na facebookové diskuzi fanynka Jitka, jak informoval web Expres.cz. „Ta světlá barva jí v obličeji přidává kila navíc, což je škoda, protože je to jinak moc krásná žena,“ přisadila si další.

V závěru se jinak hereččiny věrné fanynky shodly na tom, že tmavá barva herečce sluší nejvíce. Přestože některé obdivovaly její odhodlání vyzkoušet něco nového, v tomto případě nové nemusí nutně znamenat lepší.

Osmany Laffita drsně o modrých šatech Jitky Čvančarové: Chudinka, to byl extrém!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.