Rychlorodička Linda z Ostravy: Co dítě, to necelá hoďka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rychlorodička Linda z Ostravy: Co dítě, to necelá hoďka

Rodí děti rekordně rychle
Rodí děti rekordně rychle (agel)

Když rodí Linda Grašarová (27) z Ostravy – Staré Bělé, je to událost, kterou je snadné prošvihnout. První miminko bylo na světě do hodiny, druhé málem porodila na ulici. A třetí, narozené za 40 minut, je letošním tisícím miminkem narozeným ve Vítkovické nemocnici!

V porodnici ve Vítkovicích už rodinu Grašarových a obzvláště maminku Lindu všichni znají. „První porod dcery Emy v roce 2017 byl hodinový, při druhém jsme nestihli ani dorazit na oddělení,“ vylíčila žena. Syn Marko tehdy přišel na svět už na nemocničním příjmu, sotva se za rodiči zavřely dveře špitálu. Tatínek Stanislav se tehdy na sociálních sítích omlouval řidičům za svou zběsilou jízdu autem. Saša je jubilant I třetí syn Alexander si letos na svět pospíšil. Narodil se po spontánním porodu za pouhých 40 minut.

„Je až neuvěřitelné, že všechny tři porody u maminky v součtu netrvaly ani tři hodiny,“ uvedl mluvčí skupiny AGEL Adam Knesl. Aby toho nebylo málo, malý Alexander je navíc letošním tisícím miminkem narozeným ve Vítkovicích. „Maminka dostala od Nemocnice AGEL Ostrava-Vítkovice dárečky, například zdarma nadstandardní pokoj, i praktické dárky jako odsávačku, hrací podložku, nebo dárkový poukaz,” popsala staniční sestra Daniela Drgová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.