Došly prachy? Místo luxusní vily teď obývá Belohorcová toto? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Došly prachy? Místo luxusní vily teď obývá Belohorcová toto?

Zuzana Belohorcová s epochlubila bydlením na Tenerife
Zuzana Belohorcová s epochlubila bydlením na Tenerife  (instagram.com)

Slovenská moderátorka se už před několika měsíci přesunula z Miami na ostrov Tenerife. Svým sledujícím se z toho důvodu pochlubila bydlením novým. Velké ovace ovšem Zuzana Belohorcová (45) nesklidila.

V Americe bydleli v luxusním mrakodrapu s výhledem na oceán, vlastnili přepychový resort pro ubytovávání. Jenže teď už to takový luxus zase není. A i k Atlantskému oceánu to prý mají podle webu Blesk.cz poměrně daleko. „Pojďte se podívat, jak na Tenerife žijeme my. V budoucnu tu můžete žít i vy,“ láká Belohorcová, která s manželem podniká v realitách, a tak by rádi na ostrov přilákali další zájemce.

Jenže je to dostatečně účinná reklama? Sami totiž žijí v třípodlažním řadovém domě uprostřed ostrova. A ten je dle webu Blesk.cz situovaný takto: V nejvyšším patře mají s manželem Vlastou ložnici s vlastní koupelnou a terasou s výhledem na město a v dáli oceán, vedle toho je dětský pokoj syna Nevia. O patro níž je společenská část, tzn. obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyňskou linkou. Opět nechybí malá terasa a technická místnost, kde Zuza suší prádlo. V nejspodnějším patře má pokoj dcera Salma. Z tohoto pokoje se jde rovnou k bazénu a na další terasu, kde je sezení. Dole je ještě další místnost určená pro hosty.

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video se připravuje ...

Jeden velký chaos?

Jenže příliš prostorně prý bydlení ani tak nepůsobí, ačkoliv je cena za pronájem poměrně vysoká, vychází přibližně na devadesát tisíc korun. „To je teda hustý. Za 90 tisíc měsíčně bych si asi představovala trochu jiné bydlení, ty jo… Chápu, že to je Tenerife, ale i tak,“ neskryla své překvapení jedna ze sledujících. 

„No, tak než nějaký nepořádek, který se v běžném chodu rodiny udělá, mi to bydlení přijde jak na dovolené. Nic osobního, všudypřítomné kufry kdesi v rohu, hygienické potřeby na komodě v ložnici a na záchodové míse… Věci naskládané jaksi na sobě… Myslím, že tohle video působí přesně opačně, než jaký mělo dát pocit,“ komentuje bydlení bývalé playmate další. 

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
23. 9. 2021 • 14:37

hillaarkaa
23. 9. 2021 • 14:37

Bože to je kobylí flaksa .Když uváděla Peříčko,ještě se dalo na ní koukat,teď jen napudrovaná utahanina

-bello-
23. 9. 2021 • 09:11

Nevím, čím se chlubí, nájemnice bytu Belohorcová .Dispozice bytu je na palici ! A je u silnice, Musí být levný.

mbmb
22. 9. 2021 • 20:54

Život není PERZIICKO taková nula

AHel
22. 9. 2021 • 14:18

Na Kanárských ostrovech je velmi a to velmi drahé bydlení, ale ostatní je za hubičku, jídlo, oblečení, prima život pro důchodce...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.