S Křížkovou se osud nemazlí! Nejdřív basa a teď... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

S Křížkovou se osud nemazlí! Nejdřív basa a teď...

Moderátorka Lucie Křížková má zase o starost navíc
Moderátorka Lucie Křížková má zase o starost navíc (Instagram)

Krásná moderátorka a bývalá Miss Lucie Křížková (Váchová) rozhodně neprožívá jedno z nejšťastnějších období života. Kromě toho, že byla nedobrovolně pasována do role manželky zločince na ni mají políčeno i zdravotní problémy.

Lucie Křížková (37) pendluje mezi plzeňskou věznicí na Borech, kam chodí navštěvovat manžela, a lékaři. Po šesti týdnech, kdy se necítila dobře, se totiž potvrdila obávaná nemoc.

Depp oznámil návrat do Česka! A Křížkův vzkaz z vězení pro syna školáka

Video se připravuje ...

Lékaři potvrdili, že za symptomy stojí borelióza. „Měla jsem tuhle sezónu několik  klíšťat,  Vždycky je odstranila nejpozději večer, ale jednou jsem jedno přehlédla. Vyndávala ho pořádně zakouslé asi až po dvou dnech,“ prozradila Lucie Blesku. 

Ke zlepšení Luccina stavu nepřispívá ani fakt, že bude ještě dlouhou dobu na péči o Davídka (9) a Lolu (4) sama. David Křížek si totiž bude odpykávat trest v délce tři a půl roku za tunelování Metropolitního spořitelního družstva.

Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
20. 9. 2021 • 10:52

proč pořád brečí do novin? Hrabali s manželem peníze, tak teď musí nést trest. a nikdo jí nevěří, že o tom manžel nevěděl, že je to tunel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.