Šokující chování krasavce ze seriálu Chirurgové: Dempsey je TYRAN | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující chování krasavce ze seriálu Chirurgové: Dempsey je TYRAN!

Úspěšný seriál Chirurgové ve své původní sestavě, po mnoha letech se obsazení seriálu takřka celé proměnilo.
Úspěšný seriál Chirurgové ve své původní sestavě, po mnoha letech se obsazení seriálu takřka celé proměnilo.  (Profimedia.cz)

Dlouhých 11 let byl jako doktor Derek Shephard sexy idolem paní a dívek po celém světě, ale nová kniha o pozadí natáčení seriálu Chirurgové ukazuje herce Patricka Dempseyho (55) jako manipulativního cholerika, se kterým nikdo nechtěl točit!

Kniha Lynette Riceové Jak zachránit život: Ze zákulisí seriálu Chirurgové je pro diváky naprostým šokem. Ten milý, sympatický pan doktor (sexy, jak jinak) totiž podle vzpomínek zúčastněných terorizoval kolegy, štáb, a dokonce i autorku seriálu! Kniha, jejíž ukázky se objevily v tisku, přináší svědectví 80 lidí okolo natáčení.

„Mnozí spolupráci s Dempseym zaplatili posttraumatickou stresovou poruchou. Nakonec jsme museli postavu doktora Shepharda nechat v roce 2015 umřít,“ přiznává producent James Parriott (70). Autorka příběhů Shonda Rhimesová (51) taky zpočátku Patricka zbožňovala. „Jenže nakonec si šli po krku,“ říká Parriott. Kolegové se Dempseyho začali bát, vydupal si odchod každého, kdo se mu znelíbil! Produkce chvíli uvažovala, že by mohl natáčet odděleně od ostatních, nakonec ale Rhimesová usoudila, že seriál přežije i bez hlavního hrdiny. Doktor Shephard tak v dubnu 2015 zahynul při dopravní nehodě. „Studio si spočítalo, že jeho odchod přinese víc výhod než problémů,“ shrnul řešení Parriott.

Blesk Podcast: Čeští Přátelé opět spolu. Nabídku na dabing nového dílu ještě nedostali!

Video se připravuje ...

Partnerka na nervy

K zoufalství doháněl Dempsey celé roky i kolegyni Ellen Pompeovou (51), která jako doktorka Meredith Greyová měla v seriálu se Shephardem milostný poměr. Dempsey nerad točil více dní po sobě a dlouhé hodiny ve studiu ho otravovaly, což dával okolí nepříjemně znát. „Neustále si stěžoval, že pracuje moc dlouho, a Ellen měla přitom dvakrát více záběrů. To ji fakt štvalo,“ prozradila scenáristka Jeannine Renshawová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.