Basiková skončila na seznamce: Návrat k nejlepšímu muži svého života? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Basiková skončila na seznamce: Návrat k nejlepšímu muži svého života?

Polák by nejlepším mužem jejího života
Polák by nejlepším mužem jejího života (archiv Blesku)

Bára Basiková má za sebou tři nevydařená manželství. Pořád ale věří v lásku. Teď navíc pěje chválu na svého posledního exmanžela. Že by návrat do známé náruče?

Není tak dávno, co se zpěvačka Bára Basiková (58) v pořadu Povídej rozpovídala o mužích svého života. Svěřila se dokonce, že lásku hledala i na seznamce. Láska přes internet jde ale očividně jen Meg Ryan. Basiková po třech týden s hrůzou utekla. 

Prostor X: Rozhovor s Bárou Basikovou

Video se připravuje ...

„Profil jsem po třech týdnech smazala. Začaly mi chodit různé nabídky. Úplně na rovinu řeknu, že to bylo strašné,“ svěřila se moderátorce Radce Červinkové v pořadu. 

Teď čeká, koho jí osud přihraje do života. Měla by však patrně zájem o klon herce Petra Poláka, se kterým přivedla na svět syna Teodora. „Byl můj nejlepší muž a partner. Dodnes spolu velice dobře vycházíme a komunikujeme,“ řekla o něm.

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video se připravuje ...
 

 



Přečtěte si
-bello-
18. 9. 2021 • 22:50

Polák kdysi rozvířil aféru, když chatoval na fcb s nějakým transgender , ten si něco nenechal líbit, Poláka urazil ( údajně ) a nakonec se chudák transgenger musel veřejně Polákovi omlouvat a kát! Basiková byla otřesena tím, jak si na Poláka chudáka dovolil a já byla otřesena z toho, jak se " národ " zastal Poláka a dělal si srandu z trangendra místo z Poláka, který jako dospělý a údajně normálně vyvinutý chlap a skoro čerstvý ženáč a k tomu otec měl čas, touhu a potřebu chatovat fcb s trangendrem a hrát na něho zamilovanýho ! Nemám a nikdy nebudu mít nic proti gayům, lesbám, travesti, trangender atd., ale Basiková v Polákovi - umělci a taxikáři vidí asi někoho úpplně jinýho, blbka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.