Soukromý očistec Ládi Hrušky: Plicní embolie, odvápněná páteř | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soukromý očistec Ládi Hrušky: Plicní embolie, odvápněná páteř

Láďa Hruška
Láďa Hruška (Foto: David Kundrát, Robert Klejch, Dana Kolářová, ara)

Kutil a improvizátor Láďa Hruška (43) neprožil zrovna bezstarostné léto. Oba jeho rodiče totiž skončili s vážnými problémy v rukou lékařů!

„Maminka dostala plicní embolii,“ svěřil Blesku Láďa Hruška, který se prý domnívá, že to mohlo být způsobené následkem očkování proti viru covid-19. Moderátor proslulý svými vychytávkami se ale přitom nechal naočkovat také. „Kromě toho, že jsem se opotil jako selátko, jsem to snesl dobře,“ vylíčil svoji zkušenost s vakcínou.

Kutil Láďa Hruška napsal knížku pro děti: Je to větší hit než kuchařka! Kolik mu vydělala?

Video se připravuje ...

Zdravotní problémy maminky ho ale rozhodily. Když se o nich dozvěděl, okamžitě prý sbalil kufr a vyrazil do rodného Městce Králové, aby o ni pečoval. Nakonec se musel postarat ještě i o tátu. „Tatínek si neplánovaně rozmyslel, že půjde na operaci páteře. Bylo to zčista jasna. Jako když udeří blesk, se tatínkovi odvápnila páteř, což je strašně bolestivé a nepříjemné,“ vysvětlil moderátor, proč musel jeho otec vyhledat lékaře a podstoupit neprodleně operaci.

Protože měl ale Láďa Hruška v té době zrovna prázdniny, je přesvědčený, že se vše stalo přesně tak, jak mělo. „Musím zaklepat, že to vše dobře dopadlo a maminka se těší, až společně vymeteme Prahu,“ komentoval situaci s nadhledem. „Taťka už téměř skáče přes kaluže a mamka vlastně taky,“ shrnul zdravotní stav rodičů oblíbený koumák pro Blesk.cz.

Utrpení u Ládi Hrušky: Plicní embolie a operace páteře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.