Drsný pád na dno! Tohle Láďa Hruška nečekal… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsný pád na dno! Tohle Láďa Hruška nečekal…

Láďa Hruška
Láďa Hruška (Foto: David Kundrát, Robert Klejch, Dana Kolářová, ara)

Ze dne na den se z něj stala hvězda vydělávající miliony korun! Král levných a občas podivných pokrmů však zažívá drsné časy. Jeho DVD Levně a chutně se neprodává, a tak ho nabízí za pouhých pět korun!

Hit Vaříme s Láďou Hruškou tiskárny nestíhaly tisknout a z bývalého moderátora TV Nova se stal milionář, který radil především českým důchodcům, jak si levně a snadno uvařit. Jeho revoluční kniha se prodávala opravdu ve velkém. Náklad totiž vyšplhal až k půl milionu výtisků a kniha vynesla téměř šedesát milionů korun! Sám Hruška podle expres.cz inkasoval za Vaříme s Láďou Hruškou šest milionů. Tyto časy jsou ale pryč a o jeho díla není už takový zájem. Uvidíme, zda Láďa přijde s další peckou nebo zda na Primě zůstane pouhým moderátorem.

 Láďa Hruška koupil zámeček v rodném kraji a bude v něm bydlet s celou rodinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5359305
10. 9. 2019 • 16:17

Dobrý den.
Nejde jen o to, jestli umí-neumí, ale co má člověk neustále vařit,
když nemá inspiraci?
Brend.

reiner
10. 9. 2019 • 08:13

Nezapomínejte, že Ládˇa vaří většinou podle nápadů diváků. A co je na jeho vaření špatného, že tam necpe ty přídavné srágory? Jsou to jednoduchá jídla, která umí uvařit i odrostlejší děti. Takový trdelec na stánku stojí až 65 Kč a sousedovic kluky přišel doma v přepočtu tak na 5Kč. A Polreich? Na toho se odmítám i dívat. Kdysi údajně v Austrálii šlohl kolegovi recepty a tady byl slavný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.