Kuba Prachař pálí ostrými! Výsměch Agátině věrnosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Kuba Prachař pálí ostrými! Výsměch Agátině věrnosti

Jakub Prachař promluvil o svatbě.
Jakub Prachař promluvil o svatbě. (FTV Prima, archiv)

Jediné, co momentálně pojí herce a moderátora Jakuba Prachaře (38) s modelkou Agátou Hanychovou (36), je jejich dcera Mia. Nebýt jí, asi si těch narážek na sebe neodpustí víc. Nutno dodat, že i tak na sebe přes média umí slušně zaštěkat!

Po rozvodu, který proběhl na podzim minulého roku, to vypadalo, že tím krušné období pro bývalý manželský pár skončí. Občas si však nemohou pomoci a drápky vytasí i nyní. Jednou je to Agátina reakce na hercovu líbačku s jeho novou přítelkyní Sarou Sandevou (24) v době, kdy měl být s dcerou Miou, podruhé zas Jakubovo rýpnutí na účet modelky v talentové show Česko Slovensko má talent.

V ní i tentokrát zasedl jako porotce a mezi kolegy si udržuje status věčného baviče. Sem tam se z jeho strany objeví i nenápadná narážka, která má však jasný cíl. A kolegy samozřejmě pobaví. Nedávno bylo na stránkách Primy zveřejněno video, na němž porotci soutěže čtou negativní komentáře od jiných lidí. A Kubova reakce na jeden konkrétní měla obzvlášť úspěch. Divačka Natálie pořadu doporučila, aby Prachaře vyměnili za Pepu Vojtka (56).

Překvapení pro Prachaře! V pořadu Inkongito hádal svou partnerku Sandevu

Video se připravuje ...

To, jak zareagoval Jakub, dostalo všechny přítomné: „Pravda je, že by mě měli vyměnit. Já už jsem tady dlouho. Už mi to říkalo několik lidí, ale nedá se nic dělat, já musím postavit další dům a peníze se neptají, chápej,“ reagoval na doporučení Kuba. Narážka na dům byla pro Prachaře trefou do černého vzhledem ke skutečnosti, že v jejich domě, který společně vybudovali, nakonec zůstala Agáta.

Na její konto to ovšem nebyla poslední věc. Jak napsal slovenský web čas.sk, Prachař umí pálit ostrými. „Kuba měl na svou ženu během natáčení víc narážek, nic jí nedaroval. Například na téma čepenie (tradiční akt během svatebního dne, při němž žena přechází ze svobodného stavu do manželského, pozn.red.), kdy nevěděl, o co jde a že se to dělá proto, aby mu žena byla věrná, poznamenal, že to měl na své svatbě udělat,“ prozradil Novému Času televizní zdroj.

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 9. 2021 • 00:23

ki33
Malá Mia je slabá záplata!
Uřvaná a sprostá stará Žíla s Agátou stejně to dítě navádí.Ty nedají pokoj a sprosté jsou, jak kanál!
Kdyby nebyl blbej, není Mia ani balvan na noze - tchýně Žilková a ani nebetyčně blbá Agáta a má spokojenej život.

-bello-
12. 9. 2021 • 00:18

zembislav
co Ty víš o čem já rozhoduji? Jo, soudy si poradí a proto Agáta musela Jakuba vyplatit!
Teď sis naběhl na vidle, co ?! ,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.