Proměna klučiny z Dva a půl chlapa: Je z něj jeden celý ZZ Top | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Proměna klučiny z Dva a půl chlapa: Je z něj jeden celý ZZ Top

S Charliem Sheenem a Jonem Cryerem jako hvězdy seriálu.
S Charliem Sheenem a Jonem Cryerem jako hvězdy seriálu. (Foto: ara)

Deset let skvěle sekundoval Charliemu Sheenovi (56) a Johnu Cryerovi (56) jako jejich synovec a syn Jake v seriálu Dva a půl chlapa. Celý svět viděl, jak Angus T. Jones (dnes 27) roste od svých 10 do 20 let.

A proč má navzdory slávě od fanoušků pokoj? Žije v soukromí a je zarostlý, jako by se chystal nahradit v ZZ Top nedávno zesnulého Dustyho Hilla (†72)! Angus totiž po televizní slávě „znovuobjevil svou křesťanskou víru“, jak sám napsal, a odešel žít v přísném soukromí do Texasu. Nějaký čas studoval na univerzitě, ale hlavně se angažoval v různých projektech na ochranu dětí a podporu mládeže. „Byla to blbina,“ ohodnotil jednou seriál, který ho proslavil po celém světě včetně Česka.

Přesto ale nepřestal doufat v restart své herecké kariéry. Jen by to možná chtělo se oholit. Na nedávném snímku byl vousatý Angus bos a v obyčejném tričku a šortkách by v něm asi nikdo slavnou seriálovou hvězdu nepoznal.

Celebrity, které neunesly svou slávu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.