Smrt hvězdy Dva a půl chlapa! INFARKT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smrt hvězdy Dva a půl chlapa! INFARKT

Seriálová parta v dobách největší slávy!
Seriálová parta v dobách největší slávy! (Foto: ara)

Conchatta Ferrel (†77) se divákům vryla nejvíce do paměti jako prostořeká hospodyně legendárního seriálu Dva a půl chlapa. Poté, co v květnu prodělala infarkt, byla převezena do zařízení dlouhodobé péče. Tragickou zprávu zveřejnil web magazínu Variety.

Po těžkém infarktu herečka bojovala na jednotce intenzivní péče o život. Svůj boj prohrála 13. října 2020. Smrt potvrdili zástupce společnosti Warner Brothers. Stav herečky byl dlouhodobě tak vážný, že musela být převezena do dlouhodobého léčebného centra, kde byla odkázána na podporu dechu a dialýzu. Tam byla až do posledního dne.

Příliš žhavé výstřely! Charlie Sheen přiznal: Ano, jsem HIV pozitivní...

Video se připravuje ...

"Bertin drsný zevnějšek byl invencí scenáristů. Její skutečná síla spočívala v srdečnosti a zranitelnosti. Pláču po této ženě, bude mi chybět, stejně jako radost, kterou mnohým přinášela,“ napsal Jon Cryer, představitel Alana Harpera. 

„Všichni jsme jí říkali Chatty a všichni jsme ji zbožňovali. Dvanáct let na vrcholu i na dně a spousty smíchu. Přes to všechno byla pevnou skálou pro nás všechny. Bylo mi ctí ji nazývat přítelem,“ reagoval na smutnou zprávu autor seriálu Dva a půl chlapa.

Exbondgirl Denise Richards v Česku: Co si tu nejvíce zamilovala?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.