Herec Ashton Kutcher: U výslechu kvůli vraždě přítelkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Ashton Kutcher: U výslechu kvůli vraždě přítelkyně!

Herec Ashton Kutcher
Herec Ashton Kutcher (Foto Reuters, Profimedia.cz)

Začínající modelka Ashley Ellerinová (†22) brutálně ubodaná, na koberci kaluž krve a dům i dveře plné jeho otisků. Ashton Kutcher (41, Dva a půl chlapa) měl u soudu co vysvětlovat!

„Uvědomil jsem si, že jsem to podělal,“ vypověděl teď u výslechu. „Byl jsem celý bez sebe.“ Měl totiž obavy, že podezření padne na něj, když se ráno dozvěděl krutou novinu.
V únoru 2001 měl svou přítelkyni vzít na večírek, ještě v půl deváté si telefonovali. Pak se ale zasekl na jiném mejdanu a k Ashley dorazil až po desáté. Auto měla u domu, uvnitř se svítilo, přesto neotevírala. Oknem viděl binec uvnitř a rudou skvrnu na koberci. „Divné mi to nepřišlo, byla čerstvě nastěhovaná a věděl jsem, jak divoce »kolauduje«. Myslel jsem, že to je rozlité víno, že na mě nečekala a prostě se opila sama.“

»Hollywoodského rozparovače« Michaela Gargiula (34) dopadli až za sedm let, po neúspěšném pokusu o další (přinejmenším čtvrtou) vraždu. Další roky trvalo mu brutální činy (Ashley bodl 47x!) prokázat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.