Studená sprcha pro Vojnara: Vondráčková bere zpátečku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Studená sprcha pro Vojnara: Vondráčková bere zpátečku?

Lucie Vondráčková poprvé o vztahu s Petrem Vojnarem.
Lucie Vondráčková poprvé o vztahu s Petrem Vojnarem. (blesk)

Je to jen tah, jak na sebe upozornit, nebo se Lucie Vondráčková (41) do Petra Vojnara (45) opravdu zamilovala? Poslední vyjádření zpěvačky nahrává do karet spíš těm, kdo zamilovanosti novopečeného párečku příliš nevěří.

Kdo „pilnou včelku“ Lucii, která produkuje jeden klip za druhým, na sociální síti sleduje, nemůže si nevšimnout, že místo pusinek a obětí prezentuje zpěvačka stále jen písničky a práci. Skoro by se chtělo říct, že se po bývalému členu chlapecké skupiny T-boyz slehla sem. Jak to tedy mezi Vojnarem a Vondráčkovou je? Lucie leccos naznačila ve svém rozhovoru pro Showtime na Primě.

Miroslav Šimůnek a Lucka Vondráčková - Letušky

Video se připravuje ...

„My jsme se seznámili na akci, která dala dohromady takový šikovný děti, který zpívaj a tancujou, jmenovali se Mango. A tam se mnou Petr dělal rozhovor a já jsem si říkala: To je chytrej kluk, ten dává dobrý otázky... A pak se nic nedělo a pak jsme se potkali na klipu a to jsem si říkala: Ten dobře hraje, tenhle kluk, co dává dobrý otázky. A pak jsme se zase neviděli a pak už jsme se viděli,“ snažila se být zpěvačka vtipná.

Při rozhovoru na téma „společné miminko“ ale už humor malinko ztrácela. Spíše bylo cítit, že to asi nebude aktuálně její hlavní zájem. A dost možná na další potomstvo už absolutně nepomýšlí. „To jsou takový předčasný otázky. On to určitě bral zase ve srandě. Teď je čas na práci, té se věnuju na 150 procent a na dalších 250 se věnuju svým dětem. Takže tam není moc prostor na nic jinýho,“ odpověděla poněkud vyhýbavě Vondráčková.

Lucie Vondráčková představila videoklip k baladě Vzkaz v láhvi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
19. 9. 2021 • 13:36

Pokud Vondráčková vezme zpátečku, sama nezůstane. O Lucii je známé, že když jí scházel chlap, natočí nějaký nový klip jako duet s mužským protějškem a hned má společnost na nějaký čas i do postele. A takových klipů bylo dost! Plekanec je proti ní troškař, ten se přilepil jen na jednu.

AliAlice
13. 9. 2021 • 13:47

Tak,a už máme v bulváru zase převon­dráč­ková­no..­.tolik informací vrchem spodem...

AliAlice
12. 9. 2021 • 19:53

mbmb...ale ale,nějak mě nedošlo,že by se Plekanec vykašlal na syny....Vykašlal se pouze na Lucinku,a jistě k tomu měl své důvody....a možná se tě zapomněl zeptat,když se chtěl zbavit kuňkalky jestli to schvaluješ

-bello-
12. 9. 2021 • 19:08

to : jarypadlo

hm, tak sem s tím, jaké jazyky Vondráčková umí ? / umět jazyky ale není o extra inteligenci !!! aby bylo jasno /
Po létech v Kanadě něco nepochytila a jinak nic nemá ! Zkoušky nemá, je to samouk a umí co bylo ve škole na základce a konzervatoři. Konzervatoř není klasická škola, tam se fakt na čeština, matika, zeměpis, dějepis, jazyky ... atd atd
n e u č í , tam je jen kousek češtiny , tak jak ji známe a proto odtud vychází lidi, který neumí ani pořádně gramatiku.Oni ji umět nemusí.Rozvíjí tam svůj talent, nikoli IQ .Z matiky akorát tak, aby si spočítali gáži a jazyky už vůbec!
Ona si dělala dálkově na UK Kulturologii , kdy se pod ten pojem dá zamést všechno, tedy nikdo nemá smůlu ho neudělat.Když si Lucinka Vondráčková vybrala následující téma, pak věděla, že tohle dát musí. Je děsný, když lidi chytrý s titulem PhDr. stojí vedle střeva , které je PhDr. taky ! To se má jako JUDr. z Prahy a JUDr. Plzeň ! Dostat za tohle Mgr. a navíc pak PhDr. je otřesný.Ale hlavně ! Dala jí to Univerzita Karlova, o které si lidi myslí, že má úroveň.Nemá ! dávno ne a otevírá obory a nabírá studenty , protože dostává za kus dotace.


Lucie Vondráčková : Absolvovala pražskou konzervatoř a pak studium kulturologie na Filozofické fakultě UK . Její diplomová práce byla : „Tradice české pohádky v československé kinematografii“ a stala se z ní v 2005 Mgr. Titul doktor filozofie získala obhajobou práce „Pohádky v československé kinematografii“ a to hned po roce v 2006.
A to je pecka !
Asi taková , jako Ivany Gottové titul Bc. a její bakalářská práce : " Dopad násilí v médiích (TV) na dětskou psychiku " , kdy z 3 letého studia na UJAK ( kupované tituly ) měla psychologii 3 měs., tj. 1 semestr ...atp ještě po sobotách dálkově

V Česku je soumrak inteligence , každý blb má titul.

Uživatel_5457057
12. 9. 2021 • 18:23

14TONY, vy byste potřebovala už léčit na psychiatrii, protože ta vaše nenávist k Vondráčkové je nenormální Někde jste psala, že jste starší ročník, takže byste měla mít už rozum. Že se nestydíte, fuj!!!!! Podotýkám, že neznám osobně ani Vondráčkovou, ani Plekance. Jen tak sem občas zabloudím a stále žasnu, jak dokážete lidi být zlí!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.