Sestra Zagorové nejen o závisti: ŽIVOT VE STÍNU SLAVNÉ HANKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sestra Zagorové nejen o závisti: ŽIVOT VE STÍNU SLAVNÉ HANKY

Otevřená zpověď sestry Hany Zagorové
Otevřená zpověď sestry Hany Zagorové (archiv H. Zagorové)

O životě po boku své slavné sestry Evelyn Bečvaříková (77) nikdy moc nemluvila. Pro knihu Naprosto nezbytná Hana Zagorová ale udělala výjimku. Jaký měly spolu vztah? A nebylo někdy těžké žít ve stínu populární zpěvačky, která dnes shodou okolností slaví 75.narozeniny?

Že má mladší Hanička geny pro showbyznys, bylo prý zřejmé docela brzy. „Hanka chtěla vždycky k cirkusu. Byla velice pohyblivá a moc dobrá. Záviděla jsem jí to. Jednou jsme spolu dělaly žábu, obě jsme byly hubeňoučké, ale Hanka se dokázala tak prohnout a ohnout, že nebylo poznat, kde má klouby!“ zavzpomínala její sestra a dodala, že o tom, že by se chtěla jednou stát zpěvačkou, ale Evelýně přímo neřekla.

„Ale mám v hlavě jednu situaci – jezdili jsme s rodiči na prázdniny do Beskyd, kde jsme si pronajímali pokojíček bez elektřiny v chaloupce ve stráni. Část střechy se proto dotýkala země a nahoru vedl dlouhatánský žebřík. Vždycky jsme si na něj vylezly a zpívaly lidovky. Moc ráda na to vzpomínám. Možná tam v našich hlavách probleskla nějaká taková myšlenka. Hanka byla cílevědomá a vždycky věděla, co chce. Navíc neměla moc trému,“ uvedla Evelýna.

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...

Ve stínu slavné sestry

Že by ale pro ni bylo výhodou mít tak populární sestru, bohužel odmítá. Úspěch se totiž vážně v Čechách tak úplně neodpouští. „Nikdy jsem o Hance v práci nemluvila, ale samozřejmě se to dozvěděli. Abych byla upřímná, nebylo to dobré, převládala spíš závist. Třeba když se rozdávaly prémie, mně bylo řečeno, že je nepotřebuji, když mám za sestru Hanu Zagorovou,“ vybavuje si dle Blesku.cz ty stinnější stránky příbuzenské vazby.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.