Opravdu je krize zažehnána? Trávníčkovi zazdili své výročí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Opravdu je krize zažehnána? Trávníčkovi zazdili své výročí!

Pavel Trávníček s manželkou Monikou (ne)oslavili výročí.
Pavel Trávníček s manželkou Monikou (ne)oslavili výročí. (Instagram, archiv)

Ačkoli manželé Pavel (70) a Monika (35) Trávníčkovi v poslední době zažívali krušné období, slaví spolu již 6 let od svatby. Dohromady se však znají celých sedmnáct let! Existuje podle nich recept na šťastné manželství?

Jako by to bylo včera, co Monika Trávníčková (dříve Fialková) řekla herci Pavlu Trávníčkovi sladké ano. Po šesti letech manželství přiznává, že prožili i náročné momenty, důležité pro ně však bylo si o všem co nejdříve promluvit, a jít tak rychlému řešení naproti.

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video se připravuje ...

Nedávno je osud opět zkoušel, když se začalo spekulovat o třetí osobě, která by mohla v manželství figurovat. Monika totiž byla několikrát spatřena s houslistou Jaroslavem Svěceným (60), jemuž dělá manažerku. Na tom by logicky nebylo nic podezřelého, kdyby ve společnosti nebyla vídaná více s houslistou než s vlastním manželem. Korunu tomu nasadil údajný útok hackerů, kvůli němuž po internetu kolovaly příspěvky o tom, jak Monika opouští herce právě kvůli Svěcenému. Nakonec byla snad i tato krize zažehnána…

Monika ovšem i náročnějších situací nelituje, naopak ji posilují a motivují jít kupředu. „I ty horších chvíle mají v životě své místo a je dobré se z nich poučit. Jednou je tak, jindy jinak, to už k manželství patří, je třeba, aby fungovala taková ta rovnováha. Manželství je o toleranci a také o tom, aby se problémy řešily, aby se o nich mluvilo. Na manželství se neustále musí pracovat, nikdy to není hotové,“ vysvětlila Trávníčková serveru ŽivotvČesku.cz.

Pravda o otcovství Gotta v nové knize! A Trávníčka nepozvali na mši za Šafránkovou

Video se připravuje ...

Přestože již proběhlo jejich výročí, žádnou speciální oslavu nenaplánovali. Pracovní závazky jim to podle Moniky nedovolily. „Letos slavit ani moc nebudeme. Nebo budeme slavit prací, protože manžel už trénuje pořádně na televizní taneční soutěž a já připravuji další charitativní koncert pro Moravu. Do dalších společných let mám jediné přání, aby nám to dál fungovalo alespoň tak, jak to zatím funguje," dodala Monika Trávníčková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.