Šoralová od Soukupa na zhroucení: Strach o život manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šoralová od Soukupa na zhroucení: Strach o život manžela!

Lucia měla o Ondřeje velký strach.
Lucia měla o Ondřeje velký strach. (Herminapress, Pavel Machan)

Dlouhé roky byla jen milenkou, Ondřej Soukup (70) žil v manželství s textařkou Gábinou Osvaldovou (68). Nakonec ale slovenská zpěvačka Lucia Šoralová (44) dosáhla toho, co se jiným „ilegálním partnerkám“ obvykle nepovede. Soukup se rozvedl a vzal si ji, mají spolu dvě děti. Ale ani v manželství to vždycky nebývá lehké. Lucia přiznala, že i jim nastaly těžké časy.

Podle slovenského portálu Šarm za nimi ovšem nestojí partnerské problémy. Vrásky na čele  Šoralové přidělal covid-19, kterým se, jak se svěřila, nakazila celá jejich rodina. Jenže manžel Ondřej měl bohužel těžký průběh. Z toho důvodu si „užila“ Lucia intenzivní období strachu. Není tedy divu, že se nebránila ani poměrně drsným statusům na sociální síti, které směřovala k notorickým popíračům této nemoci. „Vyzývám všechny dotčené, aby raději nastrkali vidličky do zásuvek, než chodili bez roušek. Tím by se toho dost pořešilo. Děkuji uctivě,“ zněl třeba jeden z jejích naštvaných komentářů dle Blesku.cz. 

 Na optimismu ale podle Šarmu.sk manželskému páru nepřidala ani úmrtí blízkých kolegů Vladimíra Marka (†69) a Františka Segrada (†66). Obzvlášť, když byli takřka Soukupovými vrstevníky.

Šoralová má potíže s dvouletou dcerou: Nemůže spát!

Video se připravuje ...

Ondřej Soukup se tajně oženil! Vzal si dlouholetou milenku Lucii Šoralovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 8. 2021 • 22:05

Šoralová je ošklivá a hloupá.A fakt je, že ta malá dcera asi bude po ní.Taky do školy néé !!!
Ten Soukup, jakmile jsem se dozvěděla, že si vzal tohle za ženu u mě padl v oblíbenosti volným pádem

ginkognito
4. 8. 2021 • 16:22

No, jo, na borce si chlap může hrát jak chce, ale léta letí, vážení......Já su stará baba, ale takovýho dědka bych teda nechtěla. Holt Šoralová je další ......, která si nabrnkla starýho a když už neměl sílu odporovat, tak ho dohnala ke svatbě jako Macháčková atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.