Mladší ségra Hanychové modelkou? Šokující slova Agáty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Mladší ségra Hanychové modelkou? Šokující slova Agáty!

Celá rodinka Veroniky Žilkové pohromadě.
Celá rodinka Veroniky Žilkové pohromadě. (Herminapress.cz)

Ani Kordula Stropnická (15), sestra Agáty Hanychové (36), není na sociálních sítích oproti své starší sestře pozadu. Tím spíš začíná vyvstávat otázka, zda by se neměla Agáta obávat mladší konkurence. Dcera herečky Veroniky Žilkové (59) a herce a diplomata Martina Stropnického (64) totiž čím dál, tím víc roste do krásy.

Už to není žádná malá holčička! Kordula Stropnická za chvíli oslaví sladkých šestnáct let, ale už nyní se může pyšnit první filmovou rolí a otázkou zůstává, zda po rodičích převezme herecké žezlo, nebo se rozhodne pro kariéru modelky jako její starší nevlastní sestra Agáta Hanychová. Čas od času se totiž na sociálních sítích pochlubí selfie snímkem, s nímž sklízí úspěchy.

Dcera herců Žilkové a Stropnického Kordula: Jak zvládla první filmovou roli?

Video se připravuje ...

První roli získala v komedii Jak se zbavit nevěsty v roce 2016, kdy ji tuto příležitost nabídl scenárista Bystroň. Překvapivě to byla Kordula, která mamince Veronice zařídila roli ve filmu, a nikoli naopak. Když se totiž s dcerou objevila na kamerových zkouškách, rovnou vzala roli učitelky!

Nečekané představy má o své mladší sestře Agáta. Kdo by si pomyslel, že bude Kordulu podporovat v modelingu, má se na omylu. „Já bych byla ráda, kdyby studovala a na tohle by se vykašlala. Kordula má možnost v Izraeli studovat mezinárodní školu, a to je určitě lepší než dělat přiblblou modelku v České republice,“ svěřila se Hanychová eXtra.cz.

Blesk Podcast: Máminu filmografii jsem vystřihl, přiznal Vincent Navrátil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.