Burešová ze Slunečné v existenční tísni? Brigáda v továrně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Burešová ze Slunečné v existenční tísni? Vzala brigádu v továrně!

Eva Burešová jako Týnka ze Slunečné
Eva Burešová jako Týnka ze Slunečné (FTV Prima)

Díky seriálu, který se stále drží ve špičce sledovanosti, je z Evy Burešové (28) žádaná a velmi populární osobnost. Proč se ale dobrovolně na několik měsíců odebere hvězda Slunečné k pásu ve fabrice?

Nouze ji opravdu netlačí, její zájem je čistě osobní, jak píše web Prima ženy. Eva Burešová totiž po loňském úspěchu opět chystá várku svých diářů. Tentokráte mají být navíc velmi osobní! Vzhledem k tomu, že by měly být v prodeji už začátkem školního roku, tráví jejich přípravami herečka a zpěvačka aktuálně všechen svůj volný čas. To i proto, že si chce zdárné vydání pohlídat přímo v procesu tisku.

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...

„Já jsem jako malá milovala diáře a různé notesy. Pořád to tak mám. Ale nikdy jsem neměla nějaký takový diář, který by promlouval přímo ke mně, to se teď snažím udělat,“ prozradila oblíbená herečka ze seriálu Slunečná v pořadu Showtime, co je její autorskou motivací.

Dva dny z toho důvodu hodlá vyčlenit na to, aby je dotáhla v továrně k dokonalosti. „Ne všechno ty stroje zvládnou, protože chrlí jednu věc za druhou. Některé věci tam chci i vložit. Proto jsem si domluvila brigádu v naší milované hlučínské tiskárně, budu tam prostě makat a ručně to dělat já,“ svěřila se Eva, která prý diáře i vlastnoručně podepisuje.Burešová ze Slunečné v existenční tísni? Vzala brigádu v továrně!

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.