Smrt Milana Lasici (†81): Vdova Vášáryová poprvé promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Smrt Milana Lasici (†81): Vdova poprvé promluvila!

Rodina po pohřbu Milana Lasici promluvila.
Rodina po pohřbu Milana Lasici promluvila. (Nový Čas/ Herminapress)

Poprvé po smrti svého muže Milana Lasici (†81) promluvila. Bývalá herečka a diplomatka Magda Vášáryová (72) ve veřejném prohlášení poděkovala za kondolence a omluvila se za fakt, že byla nakonec pro pohřeb v úzkém kruhu rodinném a přátelském.

Hvězda filmových Postřižin prožívá nejhorší období v životě. Přišla o milovaného manžela, s nímž byla přes 41 let. Když Milan minulou neděli zemřel ve svém divadle Štúdio L+S po úspěšném koncertě s orchestrem Bratislava Hot Serenaders, zhroutil se jí svět. Manželovi nakonec hned ve středu vypravila malý pohřeb. Následně se ozvala veřejnosti a jeho fanouškům.

Jen v kruhu rodiny

A to za celou svoji rodinu. „Chtěla bych poděkovat všem lidem, kteří nám v tyto dny poslali množství kondolencí a podělili se s námi o osobní vzpomínky ze setkání s mým manželem,“ stojí na začátku prohlášení. „Vaše spoluúčast na našem smutku a projevy obdivu k Milanově práci za šedesát let jeho angažovanosti ve prospěch slovenské kultury zmírnilo náš žal,“ pokračovala. A následně přišel vzkaz pro tisíce Slováků, kteří sepisovali petici, aby měl Milan Lasica státní pohřeb. „Velmi oceňujeme, že jste pochopili naše přání rozloučit se s ním v kruhu naší rodiny,“ dodala vdova Magda, která odmítla státní funus se všemi poctami.

Blesk Podcast: Lasica a Satinský byla pekelná kombinace, říká filmový kritik

Video se připravuje ...

Zemřel Milan Lasica (†81): Odešel přímo na jevišti během děkovačky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
24. 7. 2021 • 08:31

Magda je rozteklý nevkusný lívanec.V 17 letech ji protáhli v Barrandově dedkove a pak si vysloužila u Havla teplé místečko nejen ve Wien.Naprosta Milka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.