ORGASMUS, LÁSKO? Fešák Ben Affleck vyvezl svoji milou J-Lo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

ORGASMUS, LÁSKO? Fešák Ben Affleck vyvezl svoji milou J-Lo

Co má znamenat tenhle slastný výraz sexy zpěvačky?
Co má znamenat tenhle slastný výraz sexy zpěvačky? (Foto Profimedia.cz)

Vtipné snímky staronového hvězdného páru ve složení Ben Affleck (48) a Jennifer Lopezová (51) pořídili američtí fotografové. Ti oba herce zachytili v autě, kdy trčeli v zácpě v ulicích Los Angeles.

Zpěvačka ovšem s lehce zakloněnou hlavou a pootevřenými ústy působí dojmem, jako by na sedadle spolujezdce zažívala největší rozkoš, pokud ne přímo orgasmus! Což se ovšem ve společnosti Afflecka nedá vyloučit. Po 17leté pauze jsou do sebe zamilovaní jako dva puberťáci a J-Lo může rozpalovat oddaný pohled jejího frajera.

Slavné padesátnice v plavkách, které vypadají naprosto perfektně

Video se připravuje ...

Konečně – i do té zácpy se dostali ve chvíli, kdy si jeli černým mercedesem obhlídnout palác, do kterého by se spolu mohli nastěhovat. „Tráví spolu veškerý čas mimo práci a mají v plánu brzy bydlet pospolu,“ prozradil magazínu US Weekly společný známý. Vila s italským jménem Il Magione stojí v luxusní čtvrti Holmby Hills a určitě není za hubičku – prodejce žádá 65 milionů dolarů, tedy 1,4 miliardy korun!

Podívejte se, jak se Ben Affleck při rozhovoru málem rozplakal!

Video se připravuje ...

Vila Il Magione

Cena: 1,4 miliardy korun!

2880 m² obytné plochy 12 ložnic, 8 koupelen, kinosál, herna a bar, bowling, kulečník, kadeřnický salon, tělocvična, golfový simulátor, bazén, fontány, několik vnitřních bazénů, wellness, sauna, pára...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.