Čas nezastavíte! Sex ve městě ve znamení šedin a vrásek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Čas nezastavíte! Sex ve městě ve znamení šedin a vrásek

Pokračování Sexu ve městě
Pokračování Sexu ve městě (profimedia)

Nikdo z nás nemládne a platí to i pro herečky populárního seriálu Sexu ve městě, který se po několika letech dočká pokračování s názvem And Just Like That (Prostě jen tak). Hlavní hrdinky se rozhodly přivítat padesátku s otevřenou náručí, a dokázat tak ostatním ženám, že mohou být úspěšné i atraktivní v každém věku!

Vedle Jennifer Anistonové (52) alias Rachle z Přátel se ženy inspirovaly i účesem Carrie Bradshawové v podání Sarah Jessicy Parkerové (56). Hravé kudrliny tato herečka zkrátka uměla nosit. Stejně tak udávala trendy i Cynthia Nixonová (55) se svým ohnivým mikádem. S tím je nyní konec. Obě dámy se rozhodly nosit stříbrnou hřívu s grácií a bez ostychu.

V den kdy zavřeli největšího zvrhlíka v Holywoodu, přišla Miranda ze Sexu ve městě s tímto videem

Video se připravuje ...

Kdo naopak bojuje proti zubu času, je Kristin Davisová (56) alias naivní stydlivka Charlotte, která zůstala brunetkou. Co ovšem také nešlo přehlédnout, je fakt, že kdysi panenkovský obličej půvabné herečky nabyl nových rysů, a dalo by se tak spekulovat o estetických zákrocích, které herečka mohla podstoupit.

Kim Cattrall v talkshow (2015)

Video se připravuje ...

Trojici bohužel nedoplní bouřlivá Samantha, již ztvárnila úžasná Kim Cattrallová (64). Ta dále nechtěla podporovat konflikty mezi ní a Sarah, a v seriálu se proto neukáže. Naproti tomu ale fanoušci určitě přivítají partnery seriálových hrdinek, jejichž aktéři účast v seriálu potvrdili.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.