Zemřel Ladislav Potměšil (†75): RAKOVINA KOSTÍ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zemřel Ladislav Potměšil (†75): RAKOVINA KOSTÍ?

Ladislav Potměšil se mimo jiné proslavil i rolí majora Maisnera
Ladislav Potměšil se mimo jiné proslavil i rolí majora Maisnera (Herminapress.cz)

Známému herci objevili lékaři v roce 2016 na obratli metastázující nádor. Po třech operacích špatně chodil, hodně času tudíž trávil na lůžku. S rakovinou se popral celkem třikrát, naposledy mu napadla kosti.

„Táta umřel dnes ráno v nemocnici Motol po dlouhé nemoci. Celá rodina jsme se mu snažili byt na blízku. Největší obdiv má moje maminka, která se o něj poslední těžké roky maximálně starala. Byl pro mě a mého bratra nejen úžasným tátou, ale hlavně nejlepším přítelem, který mi strašně chybí," svěřil se webu eXtra hercův zdrcený syn Jan Potměšil.

Zemřel Ladislav Potměšil (†75), hvězda Diskopříběhu i major Maisner!

Video se připravuje ...

„Odstraňoval se celý obratel v kuse, ve kterém byl schovaný ten nádor. Začali jsme tedy ze zadního přístupu, odstranili jsme zadní část obratle. A potom s odstupem se prováděla operace z předního přístupu,“ před časem popsal léčbu Ladislava Potměšila Prof. MUDr. Jan Štulík, CSc., primář spondylochirurgické kliniky Fakultní nemocnice Motol. 

Potměšil začal znovu chodit! A Krajčo píše pro Gotta

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.