To vhání slzy do očí! Smutná touha Písařovicové po lásce a dětech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

To vhání slzy do očí! Smutná touha Písařovicové po lásce a dětech

Daniela Písařovicová přiznala, proč je sama.
Daniela Písařovicová přiznala, proč je sama. (Blesk)

Ačkoliv je profesně úspěšná, sama uznává, že nikdo nemá v životě všechno. A jí se bohužel vyhýbá štěstí v lásce, i když by to velmi ráda změnila. Jenže jak Daniela Písařovicová (42) říká, lásce vážně neporučíš.

„Lidé vás hrozně rychle odsoudí za to, že nemáte ve svém věku partnera. Ale partner není  houska na krámu, kdy si za ní třeba připlatíš a potom je vypečenější. Nebo v ní máš nějaké ingredience navíc. Je to někdo, kdo tě osloví a ty ho chceš mít ve svém životě. A to není automatické,“ svěřila se moderátorka Tereze Kostkové v pořadu Blízká setkání na vlnách Českého rozhlasu.

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová dobře ví, že se takové osudové splynutí nedá vynutit. „To se zkrátka musí stát, nijak si to nevybojuješ, nevyvzdoruješ. Můžeš tomu jít naproti, ale možná že čím víc tomu chodíš naproti, tím víc se ti to vyhýbá. Nevím… Kdybych to věděla, bude to nejspíš radou nad zlato, kterou pak mohu rozdávat dál,“ zkonstatovala svou životní etapu, v níž se právě nachází. 

„Dlouhou dobu jsem to brala tak, že jsem divná, když vedle mě nikdo není. Nebyla jsem s tím srovnaná. A lhala bych, kdybych řekla, že jsem. Samozřejmě si život bez lásky neumím představit. A vlastně i bez dětí. Hrozně bych chtěla mít ve svém životě dítě,“ netají se nová posila televize DVTV a dodává, že se tomu bohužel poručit nedá. A tak nezbývá, než doufat, že se jí osobní štěstí přece jen nevyhne obloukem. 

Radikální změna dlouhonohé zprávařky Písařovicové: Je za tím nový chlap?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
15. 7. 2021 • 11:15

bello : Jo, měla jsem napsat – nitro, ne vnitro. Ale dle všeho myšlenku zde pochopil každý kromě tebe tak, jak jsem myslela.. Sranda, že tě to ještě baví. Asi máš problém se spaním a rejpání tě sklidní, abys hezky usnula..

-bello-
14. 7. 2021 • 23:09

lekno

haha, pro Písařovičovou, že je vnitro taky důležité?
Vnitro je Písařovičové nejspíš při vybírání ženicha ukradený
( V Česku je holt vnitro VNITRO, vy máte adekvátně Min. vnútra )

-bello-
14. 7. 2021 • 22:56

Já ji neznám, nemám přehled, ale soudím, že je lehce nablblá! !Proč to rozebírá?Co je komu do toho ?Mladším je to fuk, sami berou dating jako hotovou věc, starším stejně ženská bezdětná přijde jako když má lepru, takže vysvětlování cizím ona dělá proč?
Kostkové bych pořad zrušila.Je ubohá.Její otázky jsou prostě omílající se kecy , kdy navíc její chroptící hlasivky jsou pro audio děsný mínus! .
Kostková je neposlouchatelná a svou blbostí mi připomíná starou Žilkovou.Ta měla svůj pořad taky a stejně tak ubohý !A stejně tak skřehotala.
Klidně do mě , ale holt jsem vybíravá

zuzakirsch
13. 7. 2021 • 18:32

Takhle starou by fakt chtěl už jenom rozvedený s dětma. Ale zase může vzpomínat na "kariéru" v ČT.

leros
13. 7. 2021 • 09:00

Daniela je pěkná ženská, ale před časem jsem četl, že nemůže mít děti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.