Heidi Klumová: Radí, jak se oháknout na dovolenou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Heidi Klumová: Radí, jak se oháknout na dovolenou

Heidi Klum
Heidi Klum (Profimedia.cz, Isifa)

Ačkoli od jejich uvedení na módní pulty uplynulo už 75 let, zůstávají bikiny pořád v kurzu. Těch tvarů, barev a motivů je tolik, že jeden netuší, jaké vlastně vybrat. Co si tedy nechat poradit od odbornice na slovo vzaté? Vždyť v showbyznysu se nikdo v plavkách neukazuje tolik, jako právě Heidi Klumová (48)!

Před pár dny sice oslavila osmačtyřicáté narozeniny, do starého železa ale zcela určitě nepatří! Aby to všem ukázala, zveřejnila Heidi Klumová na Instagramu dosti odvážné snímky. Pod sprchou, v plavkách, zakrývající jen to nejnutnější. Mladší kolegyně by jí mohly závidět. Ta holka snad vůbec nestárne! Postavu má dokonalou, přestože je už čtyřnásobnou mámou. A co víc – sama to o sobě ví. „Jsem spokojená s tím, kdo jsem a jaká jsem. Kdybych nebyla, tak to změním. Oblékám, co chci, a žiju, jak chci,“ prohlásila nedávno.

PRO GURMÁNY

Byl by to pořádně ostrý model... Nebýt těch bombarďáků. Na takové zahalení nejsme u Heidi zvyklí... Ale co! Jestli snědla moc chilli papriček (viz potisk plavek), má možná nafouklé bříško, tak jí to pro jednou odpustíme.

KLASIKA

Trojúhelníkový střih a obyčejná kombinace černé a bílé. I takový na první pohled fádní motiv udělá parádu.

Ve stopách své mamá kráčí už i její dcera Leni Olumi Klumová (17), kterou má Heidi se zpěvákem Sealem (58). Leni se už teď objevuje na titulních stránkách módních magazínů, před foťákem je jako doma, a maminka tak na ni může být právem pyšná.

Celý článek a snímky najdete v tištěmé verzi Aha! 4.7.2021



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.