Z toho omdlíte! Česká Barbie radí, jak se obléct na túru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Z toho omdlíte! Česká Barbie radí, jak se obléct na túru

Gabriela Jiráčková
Gabriela Jiráčková (Instagram)

V pouhých jedenadvaceti má za sebou několik plastických operací. Gabriela Jiráčková (21) se totiž rozhodla proměnit v českou Barbie. Aktuálně teď ještě nastolila nový módní „diktát“ v oblasti turistiky a volného času. Odteď prý už na výlet jedině v tomto!

„Přeji krásné slunečné poledne všem, kteří jsou taky právě někde na tripu,“ napsala na instagram půvabná plavovláska Gabriela Jiráčková, která na túru vyrazila ve velice neobvyklém outfitu. Na hlavě měla růžovou kšiltovku. Jenže ta byla dle webu Blesk.cz jediným normálním kouskem z jejího celkového stylingu. Na výšlap si totiž „naše“ Barbie oblékla černé plavečky, které byly v zadní části střižené jako tanga. Pochopitelně v nich tak vynikly její kulatý zadeček a mohutné silikonové vnady.

NEPŘEHLÉDNUTELNÍ: Sedmnáctiletá Gabriela chce vypadat jako panenka Barbie

Video se připravuje ...

„Pozor na klíšťata,“ varoval ji jeden fanoušek. „Cesta byla všude takřka stejná, jako tady na fotce. Klíšťata neměla šanci!“ reagovala však Gabriela, která pózovala na silnici. A překvapivě dostávala spíše pochvaly, než že by byla drcená velkou kritikou. I když o praktičnosti jejího outfitu se dá jistě diskutovat. Někteří se pozastavili nad vhodností takové modelu „ve společnosti“. Na to ovšem měla Jiráčková jasnou odpověď: „Liduprázdný les neberu tak úplně za ‚společnost‘. A tedy tenhle outfit ani neměl být ničím zvláštní…“  V tom případě tedy asi v pořádku, že,,,

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.