Gabriel Jiráčková (18): Matka první české Barbie promluvila o životě dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Matka Barbie Jiráčkové (18) promluvila o životě dcery: Nečekaná slova!

Se svojí maminkou na procházce po Praze.
Se svojí maminkou na procházce po Praze. (Profimedia.cz)

Gabriel Jiráčková měla panenky v oblibě už v dětství. Zamilovala si je natolik, že se rozhodla sama stát jednou z nich. O životním snu Gabriel teď promluvila její matka.

Gabriel kromě zvětšení prsou podstoupila i několik neinvazivních zákroků, ale v úpravách ještě hodlá pokračovat. Prsa číslo 8 se jí zdají malá, ve zvětšování chce pokračovat, dokud to bude možné. Pro takovou proměnu v jejím věku nemá mnoho lidí pochopení, v matce má ale první česká Barbie podporu.

„Životní styl mé dcery respektuji, podporuji a nemyslím si, že by ho kvůli mým obavám ohledně určitého zdravotního rizika během plastických úprav a zákroků, případně něčí nelibosti, chtěla změnit,“ prozradila Nedělnímu Blesku maminka Gabriel.

Přiznává ale, že o dceru má občas obavy. Z toho důvodu ji před každým zákrokem poučí o možném riziku, konečné rozhodnutí je ale vždy v rukou Gabriel.

 Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
1. 8. 2018 • 13:41

Prý hezká před zákroky, to si rozhodně nemyslím a těmi zákroky tomu nasadila korunu . Tohle není totiž normální, aby v 18 letech vypadala tak monstrózně, až odpudivě. Pokud to její matce nevadí, je to jejich problém. Vše je to spíše o tom, jak lehce přijít k penězům, ale za jakou cenu. To jsem vlastně šťastnou mámou, že mé dcery nic takového nenapadne.

travina
31. 7. 2018 • 13:23

Z normální hezké holky je ZRŮDA!!!!! A její matka nemůže být normální!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lokii
30. 7. 2018 • 23:07

Ze se takova hezka holka necha takhle zohyzdit,.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.