Gabriel Jiráčková (18): První česká Barbie se chtěla zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gabriel Jiráčková (18): První česká Barbie se chtěla zabít!

Gabriel Jiráčková
Gabriel Jiráčková (Foto: Facebook)

Křehká blondýnka Gabriel Jiráčková, která se rozhodla vypadat jako panenka Barbie, prozradila velmi soukromou informaci. Promluvila o tom, proč přemýšlela o sebevraždě a přiznala i důvod toho, proč se rozhodla stát živou panenkou.

V současné době má za sebou Gabriel Jiráčková už poměrně dost úprav a plastických operací. Přírodní prsa čtyřky si nechala zvětšit na osmičky a tvrdí, že to ještě není konec. Tomu, že kromě obdivovatelů se najdou i tací lidé, kteří pro její snahu nemají nejmenší pochopení, se mladá kráska vůbec nediví.

Kvůli vzhledu prý Gabriel trpěla už jako malá. Na školní půdě se stala terčem posměchu spolužáků. Jejich chování vyústilo až v drsnou šikanu. Došlo na ničení věcí, ale i na fyzickou šikanu. Jeden ze spolužáků jí prý vytrhl i chomáč vlasů.

„Šlo o velmi drsnou formu psychické i fyzické šikany, která se den ode dne stupňovala a nebylo z ní cesty ven… Byla jsem na tom psychicky tak špatně, že jsem si už asi v devíti letech chtěla svůj boj ukončit a sáhnout si na život. Zabránil mi v tom pouze strach o rodiče a posléze možnost domácího vzdělávání, které jsem poslední dva roky absolvovala.“ přiznala webu eXtra.cz Gabriel.

S jejími životními zkušenostmi je jasné, že nějaké ty narážky na sociálních sítích ji nerozhodí, zažila totiž i mnohem horší věci. „Díky Bohu se mi za minulostí podařilo udělat tlustou čáru a je ze mě o to silnější a vyspělejší člověk, kterého už jen tak něco nerozhodí,“ dodala s tím, že v budoucnu by ráda pomohla dětem, které procházejí stejným trápením, jaké zažila ona.

 Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.