Láska nezná rozdílů! Pusu jí vlepil ze schůdků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Láska nezná rozdílů! Pusu jí vlepil ze schůdků

Aby viděl do očí své vyvolené, musel James stát před oltářem na schůdcích.
Aby viděl do očí své vyvolené, musel James stát před oltářem na schůdcích. (Foto Instagram)

Na délce nezáleží, říká se. A jak se při prvním pohledu na Velšana Jamese Lusteda (33) a jeho manželku Chloe (27) zdá, tak ani na výšce. Ona měří 166 centimetrů, on pouhých 109. Když se brali, první novomanželské políbení jí vlepil ze schůdků!

Manželé se seznámili díky společným přátelům v roce 2012 a už tehdy při prvním setkání v místní hospůdce prý mezi nimi přeskočila jiskra. Chloe je učitelka, Jamese živí moderování a pantomima. Spíš než prací ale lidi fascinuje především svým vzhledem – je totiž trpaslík! Od narození trpí vzácnou formou dwarfismu, přesněji řečeno diastrofickou dysplázií. Jedná se o dědičnou vývojovou vadu, která kromě nižšího vzrůstu způsobuje mimo jiné i poruchy páteře, kratší končetiny či poruchy kloubů.

Chloe však na Jamesův malý vzrůst nedbala a i navzdory obrovskému výškovému rozdílu (56,8 cm) se do něj zamilovala. „Dřív jsem měla slabost pro vysoké muže, to se ale změnilo, když jsem poznala Jamese,“ přiznává. Veselku si vystrojili v roce 2016 a ženich tehdy musel vystoupat ke své vyvolené po schůdcích, aby ji před oltářem políbil. „Doufáme, že náš milostný příběh ostatní naučí, že nikdy nemůžete soudit knihu podle obalu,“ věří manželé, kterým se tři roky po svatbě narodila dcerka Olivia (2). Po otci naštěstí diastrofickou dysplázii nezdědila.

Už jsou v Guinnessovce

S výškovým rozdílem 56,8 centimetru se teď James s Chloe dostali i do Guinnessovy knihy rekordů! Jedná se totiž o největší výškový rozdíl mezi partnery na světě. „A jsme na náš zápis náležitě pyšní,“ vzkázali prostřednictvím Instagramu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.