Hejdová je po porodu ještě štíhlejší: Speciální dieta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hejdová je po porodu ještě štíhlejší: Speciální dieta!

Zorka s manželem Mírou.
Zorka s manželem Mírou. (Foto Adriana Fialová)

Moderátorka Zorka Hejdová (30), která je momentálně na mateřské dovolené, se svým fanouškům pochlubila, že má nyní nižší váhu než před těhotenstvím. Dokonce vyzradila, jak se jí povedlo dostat se na tu aktuální. Může za to prý speciální dieta!

„Jsem na své váze. Dokonce kilo pod. Šlo to neuvěřitelně rychle. Sama jsem byla překvapená. Kojení je masakr a také jsem kvůli malému začala držet speciální bezmléčnou dietu. A to najednou člověk zjistí, co všechno nemůže a jde to úplně samo. A do toho ještě pohyb. Jsem neustále v běhu, dítě je dokonalý fitko," nastínila, co u ní zabírá a zároveň odůvodnila, proč najela na redukční režim.

„Dietu jsem začala držet kvůli Nikoláskovi. Zkouším, jestli to uleví jeho bříšku, a zdá se, že jo. Takže jsem dala dočasně sbohem všem dortíkům, koláčům, tvarohům, pudinkům, všemu, kde je mlíko. A máslo. Vlastně jsem takhle zdravě v životě asi nejedla. I když jsem se o to mnohokrát snažila," svěřila se Zorka Hejdová. Odtajnila také, jak její potravinová skladba aktuálně vypadá:

Moderátorka Czech Social Awards Zorka Hejdová: Kdo ji nejvíc překvapil na "sockách"?

Video se připravuje ...

Vývary jsou mým nejlepším kámošem. K snídani si dám kokosový jogurt s ovocem nebo vejce s celozrnným toastem. K obědu pak lososa a brambory. Sladké mi chybí, protože to bez mléka mi nechutná. Takže až si to jednou budu moct vynahradit, tak váha zase vezme za své,“ přiznala na svém Instagramu bývalá moderátorka Snídaně s Novou.

Zorka Hejdová: Na duchy věřím a mám z nich respekt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.