Po konci Ordinace. Petr Rychlý: VELKÝ NÁVRAT NA NOVU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po konci Ordinace. Petr Rychlý: VELKÝ NÁVRAT NA NOVU!

Petr Rychlý v Ordinaci v růžové zahradě 2
Petr Rychlý v Ordinaci v růžové zahradě 2 (TV Nova)

Z jednoho zmizel, do druhého naskočil. TV Nova Petra Rychlého (55) alias Čestmíra Mázla z Ordinace nechtěla přenechat konkurenci, a tak ho hned obsadila do svého nového seriálu Co ste hasiči. Z gynekologa udělali přímočarého velitele Petra.

Nejenže o seriálový honorář nepřišel, ale dokonce ho loňský rok zdvojnásobil. V době natáčení seriálu o dobrovolných hasičích z vesnice Horní totiž ještě dotáčel poslední díly Ordinace, v níž strávil 15 let.

Dostal se ze zajetí

„Překvapilo mě, že mi tu roli nabídli. Jakmile se člověk dostane do zajetí nekonečného seriálu je těžké producenty a režiséry přesvědčit, že umí zahrát ještě i něco jiného. Navíc scénář seriálu Co ste hasiči je velmi dobře a vtipně napsaný, o to víc mě ta nabídka nadchla,” prozradil Rychlý s tím, že s režisérem Vladimírem Skórkou (45) hodně přemýšlel, čím postavu Petra Pospíšila odlišit od Mázla.

Brzké vstávání

Nakonec vymysleli plnovous. To Rychlému ale hodně zkomplikovalo. „V době natáčení tohoto seriálu jsem souběžně točil i Ordinaci, kde jsem měl holou tvář, a tak bylo jasné, že se mi bude muset plnovous na natáčení lepit. Každý den jsem měl o hodinu a půl dřívější nástup do maskérny, často už na půl pátou ráno,“ přiznal. „Základ plnovousu se nalepil vcelku a pak se po stranách dolepoval vous po vousu, aby celkový výsledek působil přirozeně,” popsal, čím si pokaždé musel projít.

Petr Rychlý mluví o tom, jak dabuje husáka

Video se připravuje ...

Pěkný honorář

Určitě si ale přišel na pěkný honorář, jen za Ordinaci měl mít za jeden natáčecí den minimálně 10 tisíc korun... Seriál Co ste hasiči poběží na Nově od 9. července ve 20.20 hod.

Cítil se jako Belmondo

Na rozdíl od Ordinace měl roli taky adrenalinovější. Třeba při jedné scéně odmítl kaskadéra a lezl po parapetu oknem do obecního úřadu. „Cítil jsem se jako Belmondo. Když jsem lezl po žebříku nahoru – ještě to šlo. Jenže pak jsem se podíval dolů...! Nezbylo mi ale nic jiného než záběr dotočit. Nebyl tam nikdo, kdo by to vzal za mě,” zavzpomínal Rychlý.

O čem to bude?!

V centru děje bude vesnická hasičská jednotka a její přímočarý velitel Petr Pospíšil (Petr Rychlý), na kterého čeká řada mnohdy nebezpečných úkolů. Úplatný starosta obce v podání Václava Kopty (55) je známý pletichář a snaží se hasiče v Horní zrušit. Kromě nich se diváci mohou těšit na hasičskou jednotku v hereckém složení Jaromír Nosek (43), Radim Kalvoda (48) a Marek Holý (41), na veterinářku v podání Jany Bernáškové (40) a na dvojici lufťáků z Prahy v podání Martina Pechláta (46) a Ivany Uhlířové (40).

Oprašovačky na Nově: Vrátí se Anděl i Modrava

Pondělní večery budou patřit týmu vyšetřovatelů z Kriminálky Anděl složenému z Davida Švehlíka (49), Marka Taclíka (48), Martina Stropnického (64) či Michala Novotného (42). Po nich se na hřiště vřítí členové TJ Slavoje Houslice v čele s Ondřejem Vetchým (59) v seriálu Okresní přebor. Fanoušci humoru dua Prušinovský - Kolečko si vychutnají dva díly po sobě. Úterní večer zavede diváky do šumavských hvozdů v Policii Modrava. Druhý slot je věnován dvěma sitcomu Comeback. Středa je již tradičně zaměřená na reality show, v reprízách se vrátí Výměna manželek a po opět dva díly seriálu Comeback. Ve čtvrtek se dvěma díly po sobě vrátí hrdinové z Kriminálky Anděl. Jedinou novinkou budou Co ste hasiči v pátečních premiérových dílech a nové díly seriálu Kameňák. Letní sobotní i nedělní večery budou filmové.

Prázdninové reprízy v ČT: Chalupáři a První republika

I veřejnoprávní televize v létě vsadí na své tradiční prázdninové seriály jako Chalupáři, Malý pitaval z velkého města, Dobrodružství kriminalistiky nebo Sanitka. Novinkou letošního letního vysílání bude repríza seriálu První republika, který budou vysílat dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek. Vedle toho se ve vysílání objeví tradiční zábavné pořady jako Všechnopárty nebo Zázraky přírody a samozřejmě i pohádky, filmové komedie či minisérie.

Primá sází na trilogii Slunce, seno...

Reprízy osvědčených českých komedií budou v létě k vidění na Primě. Vévodit jim bude trilogie Slunce, seno, jahody, Slunce, seno a pár facek a Slunce, seno, erotika. Kromě toho se diváci můžou těšit na filmy Muži v naději nebo Bezva ženská na krku.

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
defakto
18. 6. 2021 • 14:54

... ten dement Rychlý bude hrát cokoliv , jen aby měl příjem na jaký byl celé léta zvyklý. Nemůžu jej ani vidět , asi tak jako Adamovskú, Štěpánka a další parazity z Ordinace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.