To se Agátě líbit nebude! Ostrá kritika od Prachaře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To se Agátě líbit nebude! Ostrá kritika od Prachaře

Jakub Prachař si rýpnul do Agáty
Jakub Prachař si rýpnul do Agáty (Instagram)

Ačkoli to ze začátku vypadalo, že bude mezi bývalými manželi Jakubem Prachařem (37) a Agátou Hanychovou (36) zlá krev, nakonec proběhl rozvod relativně v poklidu. Na druhou stranu si herec sem tam neodpustí rýpavou poznámku na účet své bývalé ženy.

Zda by bývalí manželé spolu dokázali komunikovat, nebýt jejich dcery Mii (3,5), je předmětem pouhých spekulací. Jisté je to, že i přes snahu udržet si dobré vztahy si oba čas od času umí do toho druhého pěkně rýpnout. Tentokrát se jednalo o relativně drsnou poznámku na účet modelky a influencerky. Jakub momentálně natáčí nový krimiseriál Dvojka na zabití, který má pod taktovkou FTV Prima. Novými parťáky se mu stali například půvabná herečka Sara Sandeva (23) či herec Filip Kaňkovský (36).

Během natáčení se našla příhodná chvíle k tomu, aby se Prachař nenápadně opřel do své bývalé partnerky. Sdílel selfie z karavanu, pod nějž napsal tento komentář: „Neni to špatná parta. Dovolená v karavanu v šesti je sen,“ cituje herce deník Blesk. Kdo si ještě pamatuje bývalého přítele Agáty Hanychové, Adama Raitera, možná si vzpomene, že s ním plánovala zvelebit karavan, který koupila za více než 300 tisíc korun. Společně pak měli s novým vozidlem velké plány. „Chceme s ním objíždět Českou republiku a až to půjde, tak i Evropu,“ přiznala tehdy natěšená Hanychová na svém instagramovém streamu.

Jakub Prachař v Máme rádi Česko: Z týdne na týden sundal 8 kilo!

Video se připravuje ...

„Chceme vyrazit v dubnu, auto se ještě musí doladit, dohromady to bude všechno stát kolem 400 tisíc korun,“ malovala si modelka. Nakonec jí zbyl pouze onen vůz, jenž koupila právě Agáta. Nad tím může leckdo zakroutit hlavou vzhledem k faktu, že nedávno shromažďovala finance k vyplacení bývalého manžela. A právě karavan a shodou okolností i číslo šest, které reprezentuje i počet partnerů, které Agáta od dob rozchodu s Prachařem měla, byly dobrými důvody pro Prachařův komentář pod fotkou.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Prachař prozradí, proč má na hrudníku vytetovaný penis

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.